En Çok Kullandığınız Espri ? Yada Laf
-
Genelde sakinimdir,cok birsey yapmam..
Kizdigimda da gerci sakinimdir pek birsey demem.. Tek dedigim.. Amına Çaktığım!
-
sikik,, yaraaaam,,a.q
-
ne diyon aq ya!!
ya bi sktrgit aq
bunları daha çok kullanırım
-
neden?
kaç kişi ile ? (rules)
sebeb?
olabilir?
evet?
hallederiz :)
-
pc_over bunu yazdı:
-----------------------------çorumlu şakiri izledik ten sonra :))) onun şu kral lafı takıldı dilime hasiktirrrr kaç kişiyle tesbit ettiniz!!!
-----------------------------amk bu lafında b.konu çıkarttılar resmen örn; bizim salih die bi arkadaş var ne deseniz
- hadi gidelim
- nereye ?
- çarşıya
- kaç kişiynen
eben..mı amk gına geldiydi bende en çok bunu kullanıom amk yada ebenin a.ı gali :>
-
ziktim öldü, astım kuruyo :S
seni bi zikerim birdaha zik diye yalvarırsın :D
seni benden baska ziken oldumu :D
telefonda ise, tam kapatırken " dur bi dakika " der kapatırım :D
-
Atın evladı, 70 milyonun çocuğu, vsvs....:DHaa bide atın 5. ayağı var :D
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------Atın evladı, 70 milyonun çocuğu, vsvs....:DHaa bide atın 5. ayağı var :D
-----------------------------
woaw en cok LOL kelımesını kullanırım arkadaslara m2cem sımdı elının avucunu z2k :D fln derım :D hocam lara laf solerım anlamazlar ne dedın dedıklerı zamanda bir seyh yok derım :D ( ilginç bir olay klilnğe yatırmak lazım ) :D -
en çok kullandıım laflar: yarrramm, hacım, piç :D telefonu kapatırkende optmm yerine "yaladım" lafını kullanırımm...arkadaşları alıştırdım onlarda artıkk yaladım diolar! :D sizede diyin!! :D
-
bboy_kaya bunu yazdı:
en çok kullandıım laflar: yarrramm, hacım, piç :D telefonu kapatırkende optmm yerine "yaladım" lafını kullanırımm...arkadaşları alıştırdım onlarda artıkk yaladım diolar! :D sizede diyin!! :D
Bende yaladim yuttum diodum :)) simdi geliştirdim Gömdüm diom :D