En Çok Münasebet Hâlinde Olduğunuz Kişiler
-
ari41 (45) KotomineKirei (23) MiqRoP (22) itfaiyeci (20) renegadealien (15) akmarky (12) sunyy2003 (11) egultekin (11) mkyb (9) Genki (9) NaZi_ (9) CanKirca (8) HyP-X (8) Kumanaga (7) EcHoLL (6) Mx0TBT (6) saybirs (5) samaccc (5) DesertSun (5)
geçmiş mesajlara bakıyorum şimdide o kadar iyi olduğum müridler olmuş inşallah kalbini kırmamışımdır hiç birinin ya.
bazen atışıyoruz falan nickleri görünce aa ben bu adamla ne konuşmuşum acaba dedim her seferinde çok unutuyorum çook
hocalar görmediğim cevap veremediklerim varsa kusura bakmasın harbiden görmemişimdir yani yoksa cevap vermemek gibi bir huyum yok
aslında unutmak iyi ya sırf adamla bir münasebetim oldu diye sürekli gereksiz bir kibarlık yapcak değilim ya sürekli belki o haksız :D -
RitmFarbRacourci bunu yazdıShockMan bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdı..
~@~
@ShockMan, niye sende 50kez mesajlaşmış görünürken, bende seninle 58kez mesajlaşmış görünüyorum.
@Manitou' ne işler karıştırıyorsun sen. ^^D`
Sanırım profilime düştüğün mesajlardan, yada görüşmelerde son mesajı yazarsın, noktalanır muhabbet, ama bir fazlasındır, eşitlik bozulurya, işte öyle bir şeylerden olmasıda muhtemel.
mantıklı.
yanlış anlamadıysam; mesaj silsilelerinde, Son mesajları gönderen ben, mesajlara dönmeyen sen, oluyorsun muhtemelen. bu durumda ^^` çok vefâ'sızı'm ben. şaka şaka. ^^`
bu arada, ne kadar güzel yumuşak bir hava var bugün. gidip bi'şeyler içem.
Senin mesajlara dönmezmiyim, her ne içeceksen şifa olsun.
-
En çok münasebet hâlinde olduğum kişinin son loginni 2017 amk :D :D
-
korkarabatak bunu yazdı
benimde başı reneyle holy çekiyor. ama hep eski msjlaşmaların istatistiği tabi.
daha sonralardan rene iş kolik oldu çok görüşememeye başladık şeyhle hala ayda bi filan paslaşırız boşnak meyhanelerinde. )
Şimdi böyle dedin aklıma direk lipa filan geldi haydaa kafamda deli sorular dm dm
-
DJ_Alper (74) ArmadA (32) iLLuMiNaTi (29) futurist (29) EnableTurk (26) Maresca (25) zeybekustasi (23) lordvader89 (22) mkyb (21) emnimax (20) Kreyzi (18) BlackApple (16) MiqRoP (16) hipokondriyak (16) WALLACEs (15) asiminnesli (13) q0x (12) Fcuk (12) CyberAngel (11)
-
İlk sıradan itibaren hepinizi öpüyorum =)
-
Adminleri çözdüm beyler
-
En çok münasebet hâlinde olduğunuz kişiler
Kocayürekli Anne :D (188) YekteranBaymedir (146) DevilKingtr (44) RockZs (29) mettoman (28) MaviGozluDev (26) DanqerLine (25) Zeytun-i (20) DJ_Alper (18) baristbt (17) pcdoktor636 (17) Underground (17) pSkpt (16) Efendi (16) my4 (15) OverLord (15) FCN (15) 1234567B (14) renegadealien (14) -
Mesaj rekoru bende galiba :D
-
SaviorAngel bunu yazdı
Mesaj rekoru bende galiba :D
Barışla hatıratınızı mı giderdiniz o nedir yaw :D