En Çok Oynanan Oyunlar?
-
SweetyVolty bunu yazdıdyrnade bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
Unreal Tournament 2004'e alıştırın çoçukları kafeden çıkmazlar :D
Doğru diyor :D
la migrosta gördüm geçen unreal, unreal2 ve 2004 tek bi boxsette toplanmış satılıyodu, almadım mal gibi :|
Çek netten :D ilkini zaten paylaştılar oyunun en yeni çıkanını sevmedim bende 2004 favorim :D
Peroksit tarafından 18/Ağu/12 20:40 tarihinde düzenlenmiştir -
İlgilenen İlgilenmeyen herkese teşekkürler. çok yardımcı oldunuz arkadaşlar, dedikleriniz bir çoğu vardı, olmayanları da buldum :)
-
lazım bir konu . takipteyim. bence crysis serisi, halo 4, dead space 2 olmalı ve turok kesinlikle
-
bi tavsiye online oyunların patchleri falan güncelleme. en az 30dk yüklemekle uğraşılır mettoman tarafından 19/Ağu/12 11:19 tarihinde düzenlenmiştir
-
mettoman bunu yazdıbi tavsiye online oyunların patchleri falan güncelleme. en az 30dk yüklemekle uğraşılır
o zaman adamlar geri gelmiyor cafeye tecrübeyle sabit
-
int cafene wow kurma çünkü wow oynayan cafede oynamaz güvenlik problemi olacağından,
online olarak, lol, dota, dota2 (belki) hon, ko, cabal falan filan.bunların dışınd cod, counter strike, pes, fifa, gta, nfs ve bi kaç tane kafana esen oyun olabilir.
ayrıca mame oyunları da koyabilirsin. street fighter, mortal kombat falan filan yani. -
Mycity arkadaşımız kafesindeki oyunların resimlerini attı. benim de çok işime yaradı :) tekrar sağ olsun ^^ belki görmek isteyen olur diye ekliyorum.
http://picturf.com/i/4Jn
Darkparadise tarafından 20/Ağu/12 09:49 tarihinde düzenlenmiştir -
pointblank kesin yükle hocam . bu arada oynayan varsa paslaşalım battle yapalım :)