En Etkili Nüfüs Azaltma Silahı (Sigara; 3D Animasyon)
-
Arkadaslar, Sigaranin kaybettirdikleri konusunda bir animasyon hazirladim, animasyonu özel bir sirket hazirlamami istedi, fikir de onlara ait. umarim begenirsiniz ;)
Video; http://www.youtube.com/watch?v=XSlPF3ZtNs8
Buarada, sigaranin nüfus kontrol altina alma silahi oldugunu bilmeyeniniz vardir. Populasyon azaltmak amacli uretilmis bir silahtir, tiryakilere gecmis olsun demekten baska soyleyecek birsey bulamiyorum...
-
3ds max e başladım artık yardımlarını bekliyorum :D
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------
3ds max e başladım artık yardımlarını bekliyorum :D
hocam 3dsmax bilmiyorum ben :D Cinema 4D istersen tmm :D -
Hocam eskilere oranla çok daha basit olmuş sanki :|
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------basit ama anlatılmak isteneni o kadar kısa saniyede gözüne de sokuo :D
ellerine sağlık hocam
-
Duman olmamış. Dumandan çık projeksiyon işığı gibi duryor. Gerisi çok güzel. Fikirde güzel, uygulaması da.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------NmC bunu yazdı:
-----------------------------basit ama anlatılmak isteneni o kadar kısa saniyede gözüne de sokuo :D
ellerine sağlık hocam
tesekur ederim irwa ;) -
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------Duman olmamış. Dumandan çık projeksiyon işığı gibi duryor. Gerisi çok güzel. Fikirde güzel, uygulaması da.
hocam duman icin thinking particles kulandim. gerci ugrassam daha gercekci birseyler cikartirdim ama zaman kisitli oldugu icin boyle biraktim :D -
bu hazırladıgın görsel kaç mb yer tutuyor ? birde bunlar sitelere entegre edilebiliyormu ? bilgin varmı
-
chaigg bunu yazdı:
-----------------------------bu hazırladıgın görsel kaç mb yer tutuyor ? birde bunlar sitelere entegre edilebiliyormu ? bilgin varmı
45 MB fln tutuyor dostum ;) siteye bu sekilde entegre edilebiliyor... -
animasyon'dan çok fikir hoşuma gitti. senaryoyu da sen mi yazdın?