En Fazla Yazı Çıkartabileceğim Tonerli Yazıcı Önerisi Toner Tozu Ucuz Olan
-
lazer yazıcı arıyorum siyah beyaz toner kapasitesi fazla ve cipsiz ve toner tozu ucuz olan yani kısaca az para verip maksimum sayıda siyah beyaz baskı yapabileceğim ev ortamında kullanılacak bir yazıcı
yukarıdaki laftan şu anlaşılmasın bu heralde günde 1000 sayfa basacak felan gibi 5-6 ayda okadar basarım ancak
-
Hocam mürekkep püskürtmeli ucuz birşey birde mürekkebini al doldur doldu kullan.Tek sıkıntısı yavaşlığı ve gürültüsü ıy ıy ıy yapıyor çıkartırken.
-
skyvalet bunu yazdı
Hocam mürekkep püskürtmeli ucuz birşey birde mürekkebini al doldur doldu kullan.Tek sıkıntısı yavaşlığı ve gürültüsü ıy ıy ıy yapıyor çıkartırken.
yok hocam püskürtmeliler ile lazer arasında çok fark var lazer olanlar ile daha fazla basılıyor
-
Sorunun cevabı değil ama aklıma gelmişken paylaşayım. Dünyanın en pahalı sıvısı yazıcı mürekkebidir.
-
en ucuz ve çıktı sayısı fazla olan bahsettiğin yazıcı aşağıdadır.
sorunsuzdur basittir. piyasada çokça kullanıldığı için dolumu toneri herşey mevcuttur.
çipli değil diye biliyorum ama çipli olması birşey farketmiyor. çipini hallediyorlar. 10 tl ye
http://www.hizlial.com/samsung-ml-2165-mono-lazer-yazici/10227117
yok ben profosyonel virşey arıyorum diyorsan
ricoh aficio en başarılı dayanıklı yazıcılardandır. ama pahallıdır evlat acısı gibi :)
-
zalimadam bunu yazdı
en ucuz ve çıktı sayısı fazla olan bahsettiğin yazıcı aşağıdadır.
sorunsuzdur basittir. piyasada çokça kullanıldığı için dolumu toneri herşey mevcuttur.
çipli değil diye biliyorum ama çipli olması birşey farketmiyor. çipini hallediyorlar. 10 tl ye
http://www.hizlial.com/samsung-ml-2165-mono-lazer-yazici/10227117
yok ben profosyonel virşey arıyorum diyorsan
ricoh aficio en başarılı dayanıklı yazıcılardandır. ama pahallıdır evlat acısı gibi :)
çipli hocam. orijinal toneri çok hassas yada benim elim biraz ağır çünkü elimde kaldı. çipini kırdırdıktan sonra çipi hangi tonere takarsan o toneri kullanabiliyosun. muadil toner aldım ben onun vidaları kolayca açılıyor ve çok basit doldurma yapılabiliyor.
-
Arkadaşlar cip felan hiç uğraşmak istemiyorum yani istediğim az paraya çok köfte bir öneri yapın çok makbule geçecek :)
-
canon 10000 sayfa bastırıyor renkli
kaliteli doldurması da çok ucuz
tek kötü tarafı hassas düğmeye 1 bas dedi sen iki bastın arada donup kalıyor
işin önemliyse lügatındaki bütün küfürleri sarfediyorsun :)
ama ekonomik işte
kartuşlu çok kullandık bittinmi yazıcıda bitiyor.
ama siyah beyazda hp yada samsung al modelini bilmiyorum.
-
bende buna bakıyorum alıyım mı müritler fayda sağlarmı canon
-
sertacgs bunu yazdı
bende buna bakıyorum alıyım mı müritler fayda sağlarmı canon
ben bunun aynısını 255 tl ye eski dükkanıma almıştım müdür 3 ay kullandım sıkıntı cıkartmadı memnundum.
yanlız şöyle birşey var. bilyiorsun oldukça hassas bir cihaz.
aldıktan sonra mutlaka kontorlleirini iyce yap öyle kullan sonucta o tanklar elle takılmış dikkatlice kontrol et.
temiz kullan götürür bayağı. zaten içinde heryerine etiket yapıştırmışlar sığırlar kullanmayı bilmiyor hemen bozuyorlar.
aynı fiyata tekrar satmıştım cunku bizim burada o cıhazlardan yok bayağı sevmişlerdi
ticaretini yapmayı düşündüm sermaye yok ama :)
not: bitmeyen kartuşlu demiş ama bbende kartuş bitti uyarısı verıyordu devam diyordum yazıyordu
o hatayı ayarlardan kapatman lazım yoksa zırt pırt karışna cıkıyor.
-
Hocam bende HP LaserJet P1102 var memnunum ve 5 TL ye doldurtuyorum bir araştırmanı rica ederim.