folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En "Geek" Hatıranız?

En "Geek" Hatıranız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çoğumuzun başından geçmiştir böyle şeyler.

Ortada bir sorun vardır - genellikle teknolojik -, ve sizin aklınıza sorunu çözmek için öyle bir yöntem gelir ki millet dona kalır.

Sizin de suratınızda hafiften alaycı bir gülümseme belirir :)

Böyle anılarınız varsa paylaşın.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    okulda tiyatro gibi bişi vardı arkada çalması için müzikleri falan ayarlamışlar bi ton resimler var ayrı ayrı hepsi 1 gün kalmış oyuna aynı anda müziği resmi falan verilmesi lazım mediya player cart curt gözüküyo beceremiyolardı delphide program yazmıştım hiç bişi gözükmeden klavyedeki tuşlara atıyodum vidyo ve müzikleri bastığım anda aktif oluyodu müzik yada resim =)

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    beni deli eden bir laptop vardı kurulumda ısınıp donuyordu (fanını bile değiştirdiğim halde) bende en son buzdolabının içinde kurdum onu. birde arkadaşın biri yeni laptop almıştı makineyi kurdu etti herşeyini ayarladı sonrada ses kaydedicisini açıp laptopun mikrofona eğilip üçkere allah ü ekber dedi ve hamza hamza hamza diye laptopa isim vermişti :D 

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Geçenlerde bir abinin laptobuna format attım, anakart felan driverleri kurdum, bilgisayası son kez kontrol edeyim dedim, ses dışında herşey çalışıyordu.

O kadar proğram yükledim, ses kartının ismini almak için vs, sitesinden ses sürücülerini indirdim, olmadı.

Winamp'ı açıyorum, Media Player'i açıyorum, şarkı çalıyor ama ses vermiyor,

Sonunda baktım olmuyor buraya konu açtım yardım istedim, sağolsun bazı arkadaşlar fikir beyan ettiler, onlara uydum yine olmadı,

Kayseriden ve istanbuldan 2 saygıdeğer mürid kardeşim teamwiever ile yardımcı olmaya çalıştılar olmadı,

Neyse 2 gün sonra götürdüm laptop'u adama dedim böyle böyle,

Abi kalktı bir tuş kombinasyonuna bastı, ses geldi :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

ManiakRhifat bunu yazdı:
    -----------------------------
    beni deli eden bir laptop vardı kurulumda ısınıp donuyordu (fanını bile değiştirdiğim halde) bende en son buzdolabının içinde kurdum onu. birde arkadaşın biri yeni laptop almıştı makineyi kurdu etti herşeyini ayarladı sonrada ses kaydedicisini açıp laptopun mikrofona eğilip üçkere allah ü ekber dedi ve hamza hamza hamza diye laptopa isim vermişti :D 

isim verme süpermiş :D bu mikimsi ruh halimde güldürdün beni hacı eyv :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

ManiakRhifat bunu yazdı:

ayarsız bir kahkaha patlattım hocam, 3 defa demek ha :).

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

cosmic bunu yazdı:
    okulda tiyatro gibi bişi vardı arkada çalması için müzikleri falan ayarlamışlar bi ton resimler var ayrı ayrı hepsi 1 gün kalmış oyuna aynı anda müziği resmi falan verilmesi lazım mediya player cart curt gözüküyo beceremiyolardı delphide program yazmıştım hiç bişi gözükmeden klavyedeki tuşlara atıyodum vidyo ve müzikleri bastığım anda aktif oluyodu müzik yada resim =)

lan 1gün slayt hazırlamak için yeterde artar bile,o kadar yırtınmasaymışın keşke :D

:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

sene 2005 

yer:kimya laboratuvarı

daha liseye yeni başaldığım yıl.kimya dersinde iyice sıkıldım hoca da ders işlemiyordu baktım laboratuvarın kenarında bir tane pc var hemen gittim yanına arkasına baktım internet kablosu takılı mı diye kablo takılı hoca ya dedim pc yi açabilir miyim.hoca dediki bilgisayar çalışmıyor.hocam hiç sağı solu ile uğraştınız mı çalışması için dedim.zaten hoca bayan fazla anlamıyor pc den.dediki bilgisayardan anlayan bir hocayı çağırdım baktı uğraştı etti ama çalıştıramadı sende uğraşma dedi.aklıma o an ilk pc nin fişi geldi.hocam dedim fiş takılı mı?bilmiyom dedi.hemen kaç metre olduğunu hatırlayamadığım kabloyu takip ettim baktım fiş takılı değil :D:D:D:D hemen taktım açtım pc nin başına oturdum hoca apışıp kaldı.:D:D:D:D

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

ve bir komşu zili çalar. maus çalışmıyor bi bakarmısın?

res at..

5 dakka sonra

tamam çalıştı

Nerde o eski TBT...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

elminster bunu yazdı:
    ManiakRhifat bunu yazdı:
    ayarsız bir kahkaha patlattım hocam, 3 defa demek ha :).
    ben o adamla aynı evde kalıyorum hocam. geçen günde laptopu yan tutma bilgiler kayar dedi 1 gün konuşmadım ipneyle

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

8 9 yaslarinda bir arkadasimin evindeydim bilgisiyar oynuyorduk bir iddaya tutumustuk ve arkadasim kazandigi icin ona para vermistim..Ama bir yolunu bulup o parayi ondan geri almam gerekiyordu :)

Sonra Arkadasimin pc yi acti benim aklima hemen bir kurnazlik geldi ve yanimdaki cd lerden birini arkadasim arkasini donunce hemen cd - roma takip pcye reset attim :D Ve boylelikle pc acilmiyordu..Bunu arkadasim gorunce Pc niye acilmiyor dedi. Virus girmistir dedim,baya ugrasmasina ragmen pc yi acamadi,

Hemen ben atlayip verdigim paranin 2 katini isteyerek yapcagimi soyledim ve oda mecburen kabul etti..Hemen Havali bir sekilde cd romun dugmesine basip cd yi cikarttim ve pcye reset attim boylelikle pc calisti..:)) O an arkadasimin yuzunu gormenizi isterdim tek soyledigi Bumuydu aq demesiyle yerlere attim kendimi :)

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
Toplam Hit: 2152 Toplam Mesaj: 14