En Gereksiz Projeler Vol 1 - Akıl Falı
-
Ulan fena yedim zokayı. Çüş dedim :)
-
beni bilemedi çözdüm olayı :D
-
ahahaha :D çok iyi resmen bizi düdüklüyon hocam :D
RDxMaster tarafından 14/Tem/14 04:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben de çözdüm mevzuyu :F
xy-y = x0
x0-x = 9*k
wasd tarafından 14/Tem/14 05:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Olayı anladım Fare hareketlerinden algılıyor. Sayı atiyorum 18 çıktıysa nerde bu derken fare imlecine üzerine gezdirdiğinizde artik hangi sayıda fazla kalıyor ya da en son hangisindeyse onu kaydedip gösteriyor.
edt: evet öyle değilmiş OFREE nin dediği gibi bir çift haneli bir sayının rakamlarını toplayıp çıkarırsan sonuç 9 ve 9 un katı şeklinde oluyormuş. 10 -1-0=9 11-1-1=9 20-2-0=18.... gibi ve tabloda da belirtildiği gibi 9 ve 9 un katlarındaki meslekler aynı bu yüzden bilinebiliyor :)
hypnot1c tarafından 14/Tem/14 05:43 tarihinde düzenlenmiştir -
:D hahaha çözemeyenler manyak yorumlar yapmış ++ rep bazıları yazmış ama okumaynalar var herhalde ben yinede yazayım 1 kez daha 1 meslek den 10 tane ver bunlardan belli sayiların 9. katlarına yerleştirilmiş gerisin anlarsınız zaten :D
-
Hocam orada unilateral neglect olayının mouse hareketleri ile göz kası eşleşmesi üzerinden mouse koordinatıyla göz kortexinin arasındaki açıyı 180 derece döndürüp k-means classification uygulayarak ekrandaki homojen pikselleri çözüp senin baktığın mesleği sana söylüyor.
-
RDxMaster bunu yazdı
Hocam orada unilateral neglect olayının mouse hareketleri ile göz kası eşleşmesi üzerinden mouse koordinatıyla göz kortexinin arasındaki açıyı 180 derece döndürüp k-means classification uygulayarak ekrandaki homojen pikselleri çözüp senin baktığın mesleği sana söylüyor.
ewoptjwetv bu da benle naşag geçiyor galiba :D
-
RDxMaster bunu yazdı
la yoh :d
sen tuttuğun sayıyı mouse ile o listede ararken takip ediyo seni, nerde durursa mouse aha diyo buldum .edit: billur mu geçtin bilemedim ama , uyku sersemi yazdım işte nasıl olduğunu :D
MustyKTE tarafından 14/Tem/14 07:16 tarihinde düzenlenmiştir -
çok alakasız şeyler çıktı yav :)