En Gereksiz Projeler Vol 2 - Çete Savaşları 2
-
görevler sekmesinde mevcut görev gözükmüyo galiba bi göreve başlandı dedi ama görevler sayfasında şu görevi yapıyorsun demiyor
-
Biraz saçma görevler ama dondurma arabası soyuyorum mesela onu soymak için 1000 dolar harcıyorum soyduktan sonra para gelmiyo sadece deneyim geliyo :D
-
HolyReform bunu yazdı
Biraz saçma görevler ama dondurma arabası soyuyorum mesela onu soymak için 1000 dolar harcıyorum soyduktan sonra para gelmiyo sadece deneyim geliyo :D
işte onlar için bana yardım etmeniz gerekiyo :D asdogsdg
-
EnableTurk bunu yazdıHolyReform bunu yazdı
işte onlar için bana yardım etmeniz gerekiyo :D asdogsdg
Hocam şu an parasızlıktan hırsızlık yapamıyorum :D
HolyReform tarafından 18/Tem/14 04:15 tarihinde düzenlenmiştirGörevler
Yapabileceğiniz görevler aşağıda listelenmektedir. Görevler size para ve deneyim kazandırır.
Tamamlanan görev sayısı : 2Bu görev için yeterli değilsiniz.Haraç Toplama (Kuyumcular)Tamamlanan görev sayısı 3 yada daha fazla olmalıdır. Süre : 3 dakika Görevi YapÖdül : % 25 deneyim puanı & 2 000 para ödülü. Haraç Toplama (Benzin İstasyonları)Tamamlanan görev sayısı 3 yada daha fazla olmalıdır. Süre : 1 dakika Görevi YapÖdül : % 25 deneyim puanı & 2 000 para ödülü. -
zaten param olmadığından hırsızlık yapıcam onada para istiyor oyun
-
zamane hırsızlığı öyle, yatırım gerektiriyo hacı :D masraflı iş :D
-
EnableTurk bunu yazdı
zamane hırsızlığı öyle, yatırım gerektiriyo hacı :D masraflı iş :D
Bir bıçak daha ister misin? :D
-
ilk görevi yapıyorsun 2. görev için en az 3 görev tamamla diyor :S
-
MorganBlacK bunu yazdı
ilk görevi yapıyorsun 2. görev için en az 3 görev tamamla diyor :S