En Gıcık Olduğunuz Şeyler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kabadayi
    Kabadayi's avatar
    Erkek
    Politikacilardan: Süleyman demirel e, Mesut yilmaza, Tansu cillere, Abdullah gül e, Deniz baykal a,
    Sanatcilardan: Darbukaci baryam a,
    TV programlardan: ...........
    TV ler den: birbirinden beter
    Partilerden: Vur birini ötekine.

Parasi olup ta dilencilik yapana
    Sarhos gezinenlere
    Laftan anlamayana
    Dogrulari bildigi halde yanlista israr edene
    Arkandan konusana
    Korkaklara
    Ülkem icin canimi feda ederim edebiyatcilarina
    Kendini bir bok sanan bazi türkücülere
    Irkcilik yapanlara
    Asik olmadigi halde askin yalan oldugunu söyleyenlere
    Moda yüzünden kavga edenlere
    Korkak savas kalkanlarina
    Fasistlere
    Satanistlere
    para icin dost olanlara
    Yikanmayanlara
    uzun tirnaklilara
    kirli sakallilara
    pis kokanlara
    ölen birisi icin yalandan üzülenlere
    politikacilarin acik acik yalan söyleyenlerine

Gicik olmuyorum desem yalan olabilir mi , yalan olmaz mi? Bunlari yazinca pozitif enerjimi birazcik attim. simdi hepsiyle biraz baristim.

Ne kadar bilirsen bil, bildiklerin sadece karsindakinin anlayacagi kadardir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kabadayi
    Kabadayi's avatar
    Erkek
    Pardon negatif enejimi attim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tumer
    tumer's avatar
    Erkek
    "yalan dolan yılan iki yüzlülük olduğundan farklı görünmek bunlara gıcığı m dedi arkadaş benim için dünya güzelliği önemli değil insanlığı merhameti ve herşeyden önemlisi dürüstlüğü önemli dir" deyip tam tersini yapan insanlardan gıcık alırım

bana sorarsanız ben dünyaya gıcığım beee

patlatacak bir bomba bulsan hemen dibine yerleştiridim

yatanın izindeyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gsdogan
    gsdogan's avatar
    Erkek
    ben bütün kırolara gıcık oluyorum bide götü kalkık 250 gram amcıkla kendilerini bişey sanan kızlarada gıcık oluyom arkadaşın dediği gibi yolda adam gibi yürümeyip omuz atanlara,koministlere,malitayla dolaşırken ters ters bakanlara allahsızlarada gıcık oluyom hepsi OROSPU ÇOCUĞU.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kabadayi
    Kabadayi's avatar
    Erkek
    Avatar: evil2.jpg e gicik oluyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZIRTO_PIRTO
    ZIRTO_PIRTO's avatar
    Erkek
    KARŞILAŞTIĞIN BİR ARKADAŞINI HANİ ÖPMEK İÇİN ONA DOORU EĞİLİRSİN YA, HASTA OLUPTA ÖPME ÖPME HASTAYIM DER VE ÖÖLECE EĞİLMİŞ VAZİYETTE KALIRSIN
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kabadayi
    Kabadayi's avatar
    Erkek
    ZIRTO_PIRTO bunu yazdı:
    -----------------------------
    KARŞILAŞTIĞIN BİR ARKADAŞINI HANİ ÖPMEK İÇİN ONA DOORU EĞİLİRSİN YA, HASTA OLUPTA ÖPME ÖPME HASTAYIM DER VE ÖÖLECE EĞİLMİŞ VAZİYETTE KALIRSIN
    -----------------------------

walla helal olsun. Cok güzel anlatmissin.
    Benim de basima geldi. Seninkinden farkli. adamin elini öpmek istedim elini cekiyo öpme öpme ben hastayim. Hasta olmaktan beter oldum valla.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

Otobüsü  3 Kuruş Fazla İçin Bilerek Eziyet Yapma Şeklinde Tıkabasa Dolduran A.K. Şöförü ve Müdavimine

Otobüste Hiç Bilinci Olmayıpda Tutamaklara Yaslanan O.Ç.larına

Boşluk Görüpde Salak Gibi Atlayan Sonrada Hem Beni Hem Kendisini Hemde Milleti Zorduruma Düşüren A.K. Salaklarına

Kalabalık Olduğu Halde Binip de Sonradan Habire Ay Sıkıştık Çok Kalabalık Diye Dert Yanan Mal Karılara

Her Zaman Otobüste Biz Türkiyenin Kutsal Kadınlarıyız Şeklinde Duran ve Boşluk Gördüğünde Hep Şuraya Geçebilirmiyim Buraya Geçebilirmiyim Diyen Başı Örtülü Gıcık Kadınlara. ( Sanki G.tüne Dayayan Var. )

Otobüste Omzuma Dayayanlara (Bu O.Ç. ları Hiç Oralı Olmuyor ve Abananlara Daha Uyuz Oluyorum Öldüresim Geliyo. Bi Bilseniz Aaa. Ah.

Toplu Bir Grubun Önünden Geçerken Kendi Şahsıma Duyacağım  Şekilde Laf Fısıldanmasına ( Özellikle Bu Beni Delirtiyor Yanımda Emanet Olsa Bi Kaza Çıkar Allah Korusun Sonra Hapislerde Sürüncem Diye Korkuyorum )

Büyüklerimin Yanımda Karıya Kıza Duyulacak Şekilde Laf Atmasına

Not Kızgınlık Derecelerine Dikkat Edin

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek
    Yakası ile kavgalı olanlar ; yani kendisi ile barışık olmayanlar, kendisini aşabilmek adına birileri ile kavga edenler, kimseyi bulamadıklarında kendisi ile kapışanlar......

İnsanları mutlu edecek yegane vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını sağlamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünya barışı için de insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmalarıyla mümkündür. M.Kemal ATATÜRK (1931)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    En Gıcık oLduğum Şey Derste Kızların Bacaklarına Bakarken onLarın Fark Edip...Bacaklarını Kapatması :=)

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
Toplam Hit: 9449 Toplam Mesaj: 44