En Gıcık Olduğunuz Şeyler
-
Politikacilardan: Süleyman demirel e, Mesut yilmaza, Tansu cillere, Abdullah gül e, Deniz baykal a,
Sanatcilardan: Darbukaci baryam a,
TV programlardan: ...........
TV ler den: birbirinden beter
Partilerden: Vur birini ötekine.
Parasi olup ta dilencilik yapana
Sarhos gezinenlere
Laftan anlamayana
Dogrulari bildigi halde yanlista israr edene
Arkandan konusana
Korkaklara
Ülkem icin canimi feda ederim edebiyatcilarina
Kendini bir bok sanan bazi türkücülere
Irkcilik yapanlara
Asik olmadigi halde askin yalan oldugunu söyleyenlere
Moda yüzünden kavga edenlere
Korkak savas kalkanlarina
Fasistlere
Satanistlere
para icin dost olanlara
Yikanmayanlara
uzun tirnaklilara
kirli sakallilara
pis kokanlara
ölen birisi icin yalandan üzülenlere
politikacilarin acik acik yalan söyleyenlerine
Gicik olmuyorum desem yalan olabilir mi , yalan olmaz mi? Bunlari yazinca pozitif enerjimi birazcik attim. simdi hepsiyle biraz baristim.
-
Pardon negatif enejimi attim
-
"yalan dolan yılan iki yüzlülük olduğundan farklı görünmek bunlara gıcığı m dedi arkadaş benim için dünya güzelliği önemli değil insanlığı merhameti ve herşeyden önemlisi dürüstlüğü önemli dir" deyip tam tersini yapan insanlardan gıcık alırım
bana sorarsanız ben dünyaya gıcığım beee
patlatacak bir bomba bulsan hemen dibine yerleştiridim -
ben bütün kırolara gıcık oluyorum bide götü kalkık 250 gram amcıkla kendilerini bişey sanan kızlarada gıcık oluyom arkadaşın dediği gibi yolda adam gibi yürümeyip omuz atanlara,koministlere,malitayla dolaşırken ters ters bakanlara allahsızlarada gıcık oluyom hepsi OROSPU ÇOCUĞU.......
-
Avatar: evil2.jpg e gicik oluyorum
-
KARŞILAŞTIĞIN BİR ARKADAŞINI HANİ ÖPMEK İÇİN ONA DOORU EĞİLİRSİN YA, HASTA OLUPTA ÖPME ÖPME HASTAYIM DER VE ÖÖLECE EĞİLMİŞ VAZİYETTE KALIRSIN
-
ZIRTO_PIRTO bunu yazdı:
-----------------------------
KARŞILAŞTIĞIN BİR ARKADAŞINI HANİ ÖPMEK İÇİN ONA DOORU EĞİLİRSİN YA, HASTA OLUPTA ÖPME ÖPME HASTAYIM DER VE ÖÖLECE EĞİLMİŞ VAZİYETTE KALIRSIN
-----------------------------
walla helal olsun. Cok güzel anlatmissin.
Benim de basima geldi. Seninkinden farkli. adamin elini öpmek istedim elini cekiyo öpme öpme ben hastayim. Hasta olmaktan beter oldum valla. -
Otobüsü 3 Kuruş Fazla İçin Bilerek Eziyet Yapma Şeklinde Tıkabasa Dolduran A.K. Şöförü ve Müdavimine
Otobüste Hiç Bilinci Olmayıpda Tutamaklara Yaslanan O.Ç.larına
Boşluk Görüpde Salak Gibi Atlayan Sonrada Hem Beni Hem Kendisini Hemde Milleti Zorduruma Düşüren A.K. Salaklarına
Kalabalık Olduğu Halde Binip de Sonradan Habire Ay Sıkıştık Çok Kalabalık Diye Dert Yanan Mal Karılara
Her Zaman Otobüste Biz Türkiyenin Kutsal Kadınlarıyız Şeklinde Duran ve Boşluk Gördüğünde Hep Şuraya Geçebilirmiyim Buraya Geçebilirmiyim Diyen Başı Örtülü Gıcık Kadınlara. ( Sanki G.tüne Dayayan Var. )
Otobüste Omzuma Dayayanlara (Bu O.Ç. ları Hiç Oralı Olmuyor ve Abananlara Daha Uyuz Oluyorum Öldüresim Geliyo. Bi Bilseniz Aaa. Ah.
Toplu Bir Grubun Önünden Geçerken Kendi Şahsıma Duyacağım Şekilde Laf Fısıldanmasına ( Özellikle Bu Beni Delirtiyor Yanımda Emanet Olsa Bi Kaza Çıkar Allah Korusun Sonra Hapislerde Sürüncem Diye Korkuyorum )
Büyüklerimin Yanımda Karıya Kıza Duyulacak Şekilde Laf Atmasına
Not Kızgınlık Derecelerine Dikkat Edin
-
Yakası ile kavgalı olanlar ; yani kendisi ile barışık olmayanlar, kendisini aşabilmek adına birileri ile kavga edenler, kimseyi bulamadıklarında kendisi ile kapışanlar......
-
En Gıcık oLduğum Şey Derste Kızların Bacaklarına Bakarken onLarın Fark Edip...Bacaklarını Kapatması :=)