En Güzek Web Site Yarışması Oylama Bitti | Kazananlar Belli Oldu
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
seadog bunu yazdı:
kismim.com
kazanması gerekti şike var :D
tff ye gitcem aihm gitcem nereyi bulursam oraya gitcem şikayete :D
-----------------------------her türlü şikayet değerlendirilir. basvurular kabul edilir... :D
Şaka bi yana hocam siteleri kendi sitende tanıt bakem bekliyik :)
eger oylamada herhangi bi hile şike vb durum oldugunu düşüünenler yazsın konuya
ama ben söz verebilirim hiç bir hile girişimim olmadı :)
-----------------------------hocam sizin yazdığınız yazıyı mı yayınlayacağız eğer öyleyse yazın bi tanıtım yazısı yayınlıyım yoksa kendımmı yazacam
-
Terliksi.netteki kurbağa orjinal durmuş bende sevdim. Denizbegendik tede hamsterla baya oynadım :)
Benim sitedeki virüs uyarısından dolayıda özürdilerim beyler.. Son zamanlarda iframe sorunuyla uğraşıyorum. Her seferinde kodlarla uğraşıyorum.Kodları temizliyorum. Ama neden virüs uyarısı verdiğini hala çözemedim. Iframe tekrar tekrar geliyor siteye. Buna rağmen oylarınızı esirgemediğiniz için teşekkür ederim..
-
seadog bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
kismim.com
kazanması gerekti şike var :D
tff ye gitcem aihm gitcem nereyi bulursam oraya gitcem şikayete :D
-----------------------------her türlü şikayet değerlendirilir. basvurular kabul edilir... :D
Şaka bi yana hocam siteleri kendi sitende tanıt bakem bekliyik :)
eger oylamada herhangi bi hile şike vb durum oldugunu düşüünenler yazsın konuya
ama ben söz verebilirim hiç bir hile girişimim olmadı :)
-----------------------------hocam sizin yazdığınız yazıyı mı yayınlayacağız eğer öyleyse yazın bi tanıtım yazısı yayınlıyım yoksa kendımmı yazacam
-----------------------------hocam kazanan sitelere 1-2 dakka göz at ne düşündüğünü yaz işte... bende elimden geldiğince müridlerin sitesini zaman aralıklarıyla tanıtacağım :) hepsinin :)
-
Yarışmada şike var arkadaş yoksa bu siteler birinci olmaz benim sitem dururken :)Kazananlara tebrikler deniz oylamadan benim siteyi çek sana zahmet.
Kazanan arkadaşların sitesini tanıtıcam kazananlar bir tanıtım yazısı yazıp pmlesinler.
-
ibrahimeren bunu yazdı:
Yarışmada şike var arkadaş yoksa bu siteler birinci olmaz benim sitem dururken :)Kazananlara tebrikler deniz oylamadan benim siteyi çek sana zahmet.
Kazanan arkadaşların sitesini tanıtıcam kazananlar bir tanıtım yazısı yazıp pmlesinler.
-----------------------------Bence 1 yazıyı onlarca sitede yayınlarsak fazla etkisi olmaz. site sahipleri kaznaan sitelere 1-2 dakka göz atıp düşüncelerini yazıp önerirlerse daha güzel olur gibi...
Zaten bi daha oylama olmayacak herkez tanıtım yazısını yazdıktan sonra konuları sildirecem !!
-
hacı bn en başından yarışmadan çıktığımı belirtmiştim sorun yaratmıyor deme
-
avluka bunu yazdı:
-----------------------------tbiki ben biliyorum unutmadım yanii !
-
ReDsEa bunu yazdı:
avluka bunu yazdı:
-----------------------------tbiki ben biliyorum unutmadım yanii !
-----------------------------ok
-
MikRoBiT bunu yazdı:
Terliksi.netteki kurbağa orjinal durmuş bende sevdim. Denizbegendik tede hamsterla baya oynadım :)
Benim sitedeki virüs uyarısından dolayıda özürdilerim beyler.. Son zamanlarda iframe sorunuyla uğraşıyorum. Her seferinde kodlarla uğraşıyorum.Kodları temizliyorum. Ama neden virüs uyarısı verdiğini hala çözemedim. Iframe tekrar tekrar geliyor siteye. Buna rağmen oylarınızı esirgemediğiniz için teşekkür ederim..
-----------------------------mikrop benden hiç bahsetmemişsin :) :) ayrıca kutlarım !
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------host şifresini filan değiştir hocam bir ara benim site de aynen böyle sürekli ıframa sorunu veriyordu
arkadaş önermişti pass değişince kesildi sorun