En Güzel Şarkılari Dinlemek İsteyenler ! ! !
-
teşekkürler paylaşım için
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
rap yokmu lan :|
-----------------------------türkiyede henüz bir playlist oluşturucak kadar kaliteli rap şarkıları yok ceza ve sago olmasa zaten türkiyede rap diye bişi de olmazdı onlardan başkalarıda 1-2 şarkıdan başka bişi çıkaramıyor adamlar ne yapsın kalite li içerik sunuyorlar bu yüzden de çalınan her şerkı güsel olması gerekiyor 24saat çalacak kadar çok rap güsel şarkı yok
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------türkiyede henüz bir playlist oluşturucak kadar kaliteli rap şarkıları yok ceza ve sago olmasa zaten türkiyede rap diye bişi de olmazdı onlardan başkalarıda 1-2 şarkıdan başka bişi çıkaramıyor adamlar ne yapsın kalite li içerik sunuyorlar bu yüzden de çalınan her şerkı güsel olması gerekiyor 24saat çalacak kadar çok rap güsel şarkı yok
-----------------------------asLında bi sürü güzeL şarkı ve şarkıcı var fakat değerLendiren yok..ama rap ilerde tüm dünyayı sarınca biz herşeyde olduqu gibi 10 adım arkadan gelicez..
Rap Dendiğinde benim akLıma;
Ceza,Sagopa,Kolera,Sahtiyan,Fuat,Ayben,Roka,Dr.Fuchs,MozoLe Mirach,Rafine,Sansar Salvo vs vs.. gelir
ben undergroundLarı araştırmadan bu yazdıkLarımdan 150-200 güzeL şarkı çıkarırım, biriLeri şehirLerin undergroundLarını araştırsa 400-500 tane güzel şarkı buLamaz mı ? buLur.. onLardan da pLayList oLmaz mı ? oLur..
demekki araştırırsak pLayList canavarı biLe oLabiLirik hoja (:
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------google a radyo rap yaz kesintisiz güzsel şarkılar çıkıyo
-
SammyRap bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------asLında bi sürü güzeL şarkı ve şarkıcı var fakat değerLendiren yok..ama rap ilerde tüm dünyayı sarınca biz herşeyde olduqu gibi 10 adım arkadan gelicez..
Rap Dendiğinde benim akLıma;
Ceza,Sagopa,Kolera,Sahtiyan,Fuat,Ayben,Roka,Dr.Fuchs,MozoLe Mirach,Rafine,Sansar Salvo vs vs.. gelir
ben undergroundLarı araştırmadan bu yazdıkLarımdan 150-200 güzeL şarkı çıkarırım, biriLeri şehirLerin undergroundLarını araştırsa 400-500 tane güzel şarkı buLamaz mı ? buLur.. onLardan da pLayList oLmaz mı ? oLur..
demekki araştırırsak pLayList canavarı biLe oLabiLirik hoja (:
-----------------------------sana araştırmadan istemediğin kadar normal güzel binlerce şarkı vereyim? herkez rap dinlemiyor bn bi ara dinlerdim güzel olan herşeykıyı dinlerin seçici deilim ama güsel olması bana kalmış birşeydir techno ve house dinlerin genellikle tabiki güsellerini sadece ama kaliteli fazla müzik yok yer altınada bakacaksan beş para etmez diyebilirim yani piyasada olanlar bile yarısı dandik çıkıyor haa tabi sen beğenebilirsin sonuşta slow diye de bir müzik türü var onu beğenende var
-
abi hiç dj konuşmuyo niye lan :) şöyle arada iki kelam etse fena mı olur :|
bi de hep aynı şarkılar çalıyo dün farkettim :C
-
kesiliyo la bune?
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------smartsecure bunu yazdı:
radyoyu niye aciyimki ? phazeddlden indiririm ? hem kotayada girmez ...
phaze'den bişey inince kotaya girmiyo mu :|ben buna sadece bön bön bakarım :| gülmüyorum bile :C
-----------------------------sürekli radyodan istediğimiz ve istemediğimiz şarkıları dinleyecegimize indiririz pcye istediğimiz zaman dınlerız diyo
-
rap radyosu için radyopunch var
www.radyopunch.com
raptetekin yan şirketi :)
-
JordanoR bunu yazdı:
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------smartsecure bunu yazdı:
radyoyu niye aciyimki ? phazeddlden indiririm ? hem kotayada girmez ...
phaze'den bişey inince kotaya girmiyo mu :|ben buna sadece bön bön bakarım :| gülmüyorum bile :C
-----------------------------sürekli radyodan istediğimiz ve istemediğimiz şarkıları dinleyecegimize indiririz pcye istediğimiz zaman dınlerız diyo
phazemp3 te türkçe parça mı war :) ayrıca phaze'den wirüssüz bişey bulmak taa zor iş :Bne warsa bizim türk radyolarında war :P hhee bi de az paraya kıyıp sınırsıza geçmek gerek :C