folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder En Güzel Şavaş Uçaklı Oyun Hangisidir ?

En Güzel Şavaş Uçaklı Oyun Hangisidir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    hawk mavk diyonuzda zengin işi bunlar ekran kartı olmayan napsın :( fakir işi bi uçak oyunu önerin? f22 lightning tarzı bişey istemiyorum ama uçağı yönetmek kolay olucakki kendimi savaşa verebilicem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

West bunu yazdı:
    -----------------------------

tomy clancy's hawk

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

lock on air combat iyidir simülasyon kendisi..Kontroller karışık herşey gerçeğine göre ayarlanmış alışınca oynarsın ama..Öyle normal uçak oyunları gibi değil pat deyince düşman uçağını veya tankını vs vuramazsın uğraşman lazım..Tam anlamıyla doyurmaz ama idare eder

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

En kalitelisi olarak H.A.W.X. gördüm ki zaten 2. versiyonunda eli kulağındadır.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

HAWX oyna dicem ama başdan soyleyim hevesin kırılmasın 4 uncu bolumu 1 haftada gecersin. kontroller tamamen gercek hayattan alınma harita gercek harita. yani grafik deil. bilgigin dunya haritasi. super bir oyun. 32 partta indirdim her part 200m . ama gercek bi oyun istiyorsan hic bekleme indir HAWX kacirmamani tavsiye ediyorum

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

hawx derim başkada bişi demem

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arsizkofte
    Arsizkofte's avatar
    Erkek

Caliber bunu yazdı:

En kalitelisi olarak H.A.W.X. gördüm ki zaten 2. versiyonunda eli kulağındadır.

Çıktı bile ikincisi. Ancak Ubisoft'un DRM sistemi yüzünden henüz kırılamadı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    Tom Clancy'ye kafam girsin H.A.W.X.'e güzel diyenlere de uçak oyunu bilmiyo derim gayet net olarak. Battlefield 2'deki MIG'i F35-B'yi tercih ederim. Bi kere her şeyden önce uçağı kaldırma indirme diye bi şey yok H.A.W.X.'te. Uçağı kullanmak ayrı bi basitlikte. İt dalaşı dönmüyor oyunda şöyle manevra yapiyim onun arkasına geçiyim falan, oyunun oyuncuyu öyle bi kastırma şekli yok. Salıyolar senle birlikte 3-5 uçağı daha 50 uçağa karşı yardırıyon öyle garip bi şey. Diğer uçakları indirme(hedefe kilitlenme vs...) kısmı ayrı bi facia resmen çocuk oyunu olmuş. Eğer atari oyunu tadında hedef vurmaca ama kokpit görüntülü falan bi şeyler arıyosan H.A.W.X.'i indir.

Metallica Rules
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

oldwolf bunu yazdı:
    Tom Clancy'ye kafam girsin H.A.W.X.'e güzel diyenlere de uçak oyunu bilmiyo derim gayet net olarak. Battlefield 2'deki MIG'i F35-B'yi tercih ederim. Bi kere her şeyden önce uçağı kaldırma indirme diye bi şey yok H.A.W.X.'te. Uçağı kullanmak ayrı bi basitlikte. İt dalaşı dönmüyor oyunda şöyle manevra yapiyim onun arkasına geçiyim falan, oyunun oyuncuyu öyle bi kastırma şekli yok. Salıyolar senle birlikte 3-5 uçağı daha 50 uçağa karşı yardırıyon öyle garip bi şey. Diğer uçakları indirme(hedefe kilitlenme vs...) kısmı ayrı bi facia resmen çocuk oyunu olmuş. Eğer atari oyunu tadında hedef vurmaca ama kokpit görüntülü falan bi şeyler arıyosan H.A.W.X.'i indir.

oyunu oynamamışsın :) yada hakkını vererek oynamamışsın :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emperorkaan
    emperorkaan's avatar
    Erkek
    HEMEN TAVSİYELERİNİZ ÜZERİNE BİRKAÇ ADET İNDİRİYORUM ÇOK SAĞOLUN ARKADAŞLAR....

hayat 3000 rmp den sonra 0.8 barda başlar
Toplam Hit: 5443 Toplam Mesaj: 22