folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder En Hizli Mouse Tiklamaca Oyunu

En Hizli Mouse Tiklamaca Oyunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

x li maus lar var onlara basınca işliyor mu acaba?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

tosun bunu yazdı:
    -----------------------------

facedekinde ben 300 yaptım . laptopa 4 mouse entegre ettim benle beraber toplam 5 kişi olduk . 4 kişi mouseleere tıklıyordu bende taç pete :D mk heycandan uçuyorduk .paylaşıncada ulan fotoşop bu diyorlardı halbuki gerçek deneyin la :D çok zevkli

mouse hareketlerini takip eden programla komutu ver saydığı anda başlat sanisede bi tık attır binlere vuruyo. sonra herkes nabtın lan nabtın yazsın g** kalksın :)

(:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

kerim bunu yazdı:

tosun bunu yazdı:

facedekinde ben 300 yaptım . laptopa 4 mouse entegre ettim benle beraber toplam 5 kişi olduk . 4 kişi mouseleere tıklıyordu bende taç pete :D mk heycandan uçuyorduk .paylaşıncada ulan fotoşop bu diyorlardı halbuki gerçek deneyin la :D çok zevkli

mouse hareketlerini takip eden programla komutu ver saydığı anda başlat sanisede bi tık attır binlere vuruyo. sonra herkes nabtın lan nabtın yazsın g** kalksın :)

ilk versiyonlarda oluyoduda sonra çıkanlarda fixlemişler :D ama javascriptle tavan yaptırabiliyorum .hı

Bittik biz bittik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Sizi zamanı gelince bulacagım olm :D cosmic akıllı ol olm :D kerim sağol kardeşim sni seviyorum :D

Toplam Hit: 2260 Toplam Mesaj: 15