folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder En Hızlı Sekilde Hdd Sıfırlama ?

En Hızlı Sekilde Hdd Sıfırlama ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hard format belki sorunu çözer ama atmak için özel programlara ihtiyacın var.Bende bir program vardı seagate in 7 sene once ama şimdiye kaybolmuştur :D.Bildiğim kadarıyla hard format bütün sektörleri 0 yapıyor

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

bekleyin geliyom

edit: tüm sürücüye içeriği 0 lardan oluşan sürücü boyutunda dosya oluşturan program yapcaktım ama üşendim affola =)

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

r wipe and deleteyi indirdikten sonra diski fat32 olarak formatla...

ondan sonra programdan wipe free space de, wiping algortyhm olarakda Dod 5200.28-Std yi seç...

(reneden alıntıdır)

Toplam Hit: 16417 Toplam Mesaj: 14