En Hoşunuza Giden Anti-Virüs Programı
-
arkadaşlar en sevdiğiniz size göre en güzel ve kullanışlı anti virüs programını merak ettim de. ayrıca bunun bi amacı da bilgilenip ona göre en iyilerini indirmek. -
valla bundan bi hafta once kasoersky derdim ama bana yamuk yaptı simdi antivir diyorum
-
ben hoslanmıyom anti viruslerden programlarından
-
ragmendous bunu yazdı:
ben hoslanmıyom anti viruslerden programlarından
nası yani??? -
mcafee 8 enterprise çok hoşuma gidiyor renk ve sadelik olarak grafiksel olark çok sade ve kullanışlı acaip hoşuma gidiyor sevişiyoruz geceleri :)) ne lem böle.. :))
On-Demond olarak---Mcafee 8 enterprise(sürekli açık kalacak)
Arka planda fiziksel sürücü taratmak falan için Kaspersky 4.5 pro(sadece hdd yi taratmak için kullan)
-
bitdefender yada kaspersky
-
avast beni kesmedi arkadaşlar.bugün bi virus buldu dosyaya işlem yapılamıyor kafayı yiycektim.sonra karantinaya al yaptım ondan sonrada c yi tarattım virus cıkmadı gecmiştir umarım ötmediğine göre
-
bakın kasper olsun norton olsun avast olsun bilmem ne olsun bu av lar kapatılabilir...ancak mcafee 8 enterprise sağ tıkla kapat seçeneği olmadığı için kapıtalamaz böylece virüslerin devre dışı bırakması daha zordur...birçok antivirüs programı virüs pc ye indiği zaman uyarı veriri yada vermez ancak mcafee 8 enterprise birçok virüsü daha ilk adımda hoppp ne oluyoruz der ve yallah der gönderir....www.doctus.net burdaki güvenlik sitesinden testlerede bakabilirsiniz...Mcafe 8 enterprise
-
ZoneAlarm Security Suite...
-
windows kullanırken nod32 yi pek severdim
-
nod 32 den şaşmam
Toplam Hit: 4467 Toplam Mesaj: 12