folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En İyi 10 İbne [Yorumlarıyla Beraber :)]

En İyi 10 İbne [Yorumlarıyla Beraber :)]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyRoN
    PyRoN's avatar
    Erkek
    http://www.ibneyiz.biz/eniyi10ibne.php

Arkadaşlar Bilmeyeniniz vardır muhakkak girin bakın ibret alın ders çıkartın .. Hea Dikkat edin sizide listeye eklemesinler :))

Yürüüü Beaaa Ehli Deveee Endamını Göreyim,, Senle Geçen Günlerimin E*dadını S*keyim,, Mecnunmuyum Lan Bir a*m İçin Çöllere Düşeyim,, Senide Leylayida Mecnunuda S*keyim!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    payron zaten verilmişti geçen ay :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyRoN
    PyRoN's avatar
    Erkek
    hay amg ne biliyim walla düşündüm ama neyse :))

Yürüüü Beaaa Ehli Deveee Endamını Göreyim,, Senle Geçen Günlerimin E*dadını S*keyim,, Mecnunmuyum Lan Bir a*m İçin Çöllere Düşeyim,, Senide Leylayida Mecnunuda S*keyim!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek
    abdullah ocalan ilk o.cocugu siralamasinda da birinci
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    ahmet_k +1 (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Erkek
    Karikatür sayfası manyak olmuşşş gulmekten çatladım a.qqqqq

ama yınede piçliktee önce gıdıyorrr apoo götüüüüü

bence bırınciliği baydemir mi ne .ikimsee onun alması lazım bu aralar nede olsa apo götüü tekrar birinciliği alırrr

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    Surata bakıp zaten ibneliği suratından okunan osmana gelecek yıl üstün başarı göstermesini umuyoruz

buraya koptum hoja.osman baydemir için yazmış.adamın harbiden tipinden belli oluo ipne olduğu=))

... sorcerer & musket ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    a.q iyi hazırlamışlar, hoşuma gitti
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyRoN
    PyRoN's avatar
    Erkek
    http://www.ibneyiz.biz/TR/ Burasi Yıkti beni bea :)))))))))))

Apoş:"Manevi Babam Pushttur"
    Davarbaşı apoşun albüm resimlerinden bir tanesini ofiKIL site olarak yayınlıyoruz. Apoş, resim ile ilgili duygusal sözler sarfetti."Benim babam belli değil, annem de bilmiyor kim olduğunu, hayatım boyunca babamı aradım, bulamadım. Pusht ile tanıştığımda daha küçüktüm. Bana babalık yaptı, kendisini babam belledim pusht da beni belledi, ibne yaptı beni, cebimde paramı belimde silahımı eksik etmedi. Daha sonra yaptıklarımın yanlış olduğunu anladım, uslu çocuk oldum, şimdi imralıda gardiyan abilerimin verdiği horoz şekerlerini emiyorum." dedi. Apoş, manevi babası ile yakalandıktan sonra görüşemediklerinden yakındı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Reply With Quote Alıntı yap
  • KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ÖNEMLİ: Bu sitede Kürt Dostlarımızın Onurlarını Rencide Edecek Şeyler Yazmaktan Kaçındık.
    Sitemiz tamamen PKK lı İBNELER için hazırlanmıştır. Bakıp bakıp osbir çeksinler.

zuhahuauauhauuha ayrı bri kez daha yarıldım kim la bu sitenin sahibi tarikattanmı?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  • Toplam Hit: 3507 Toplam Mesaj: 18