En İyi 3G Vınn İnternet Tarifesi ? ( İstek )
-
Şu aralar uygun olursa bir tane almayı düşünüyorum..
siz kullandığınızı ve artılarını eksilerini yazarsanız, alacak olan diğer arkadaşlar için de bir ön araştırma olur :)
Az önce Avea "Kademeli Jet Modem" e baktım da..çok çakallar ya :|
"Tarife kapsamındaki internet ve SMS kullanım hakları yalnızca yurt içi kullanımda geçerlidir. KKTC ve yurt dışı data kullanımlarını kapsamamaktadır." diyor..
şöyle az geçireninden..net bağlantısı çok boktan olmayan bir Vınn lazım bana :) önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
-
hocam turkcell in 3 aylık vın paketleri var bence gayet hesaplı,hemde sana tahütname imzalatmıyor.vın ı 39 tlye veriyor ve aylık fatura39 tl (4gb kotalı )
edit :- Kontratlı VINN teklifleri 30 Haziran 2011 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.
- Paket fiyatlarına KDV ve ÖİV dahildir.
- Paket aşım ücreti 0,000049 TL/KB'tır. Bir fatura döneminde paket bedeli üzerine en fazla 99 TL (KDV ve ÖİV dahil) ücretlendirilirsiniz.
ilk sıradaki
Kontrat Süresi Modem Hızı Paket İçeriği Tüm Vergiler Dahil
Aylık TaksitTüm Vergiler Dahil
Kampanya Özel Fiyatı3 AY VINN 7,2 Mbps 4 GB 39 TL 39 TL Ön Ödeme 12 AY VINN 7,2 Mbps 4 GB 39 TL İlk 3 Ay 29 TL 8 GB 69 TL İlk 3 Ay 29 TL 12 AY VINN 7,2 Mbps 4 GB 29 TL Kamululara Özel 24 AY VINN 7,2 Mbps 1 GB 29 TL - 4 GB 39 TL İlk 12 Ay 29 TL 8 GB 69 TL İlk 12 Ay 29 TL VINN 21 Mbps 1 GB 39 TL - 4 GB 49 TL İlk 12 Ay 39 TL 8 GB 79 TL İlk 12 Ay 39 TL VINN 43,2 Mbps 4 GB 49 TL İlk 12 Ay 39 TL + 99 TL Ön Ödeme 8 GB 79 TL İlk 12 Ay 39 TL + 99 TL Ön Ödeme
-
vınnı mınnı bırak hocam elini kötüye bulaştırma cebini düşünüyorsan doğru vodafone. 7.99 tl ver 1 ay sınırsız net kullan ha tabii ilk 100 mb a kadar 7.2 mbit sonrasında 100 kb hız ile ne olursa olsun kampanya muhteşem bizzat kullanıyorum...
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
vınnı mınnı bırak hocam elini kötüye bulaştırma cebini düşünüyorsan doğru vodafone. 7.99 tl ver 1 ay sınırsız net kullan ha tabii ilk 100 mb a kadar 7.2 mbit sonrasında 100 kb hız ile ne olursa olsun kampanya muhteşem bizzat kullanıyorum...
-----------------------------aynen bende evde bunu kullanıyorum
-
Anlık hız önemli değil diyorsan. 7.99 a vodefone cep net öneririm. Zira kota sorunu olmuyor. 12 gb kullandığımı bilirim.
-
chirkin01 bunu yazdı:
-----------------------------zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------aynen bende evde bunu kullanıyorum
zaten ocak ayından beri onu kullanıyorum. Ben cep tlfn a film bile indirdim :D ama pc ye bağlayıpta uzak masaüstü ne bağlanmakta zorlanıyorum. Şu aralar da tekrar vps alıp down-up yapmayı düşünüyorum. Vps ye o hızla bağlanmakta güçlük çekiyorum. Ya vınn alacağım ya da wireless kıracağım :D -
cep net :D
öpmüşüm vınına 8 lira limitsiz :D
-
valla ben hiçbir sorun yaşamıyorum uzakmasaüstünde. wireless kırma peşine bende düştüm ya henüz becerebildiğim söylenemez üzerine birde vodafone rahatlığı gelince onunlada uğraşmıyorum:)
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------valla ben hiçbir sorun yaşamıyorum uzakmasaüstünde. wireless kırma peşine bende düştüm ya henüz becerebildiğim söylenemez üzerine birde vodafone rahatlığı gelince onunlada uğraşmıyorum:)
Dostum uzak masaüstünde nasil calisiyorsun :) cok kasıyor yaw..bıktım o kasmalardan.. Dosya rar layıp up yapacağım için daha da kasacaktır :) sen napıyorsun peki uzak masaüstünde ? -
DrKill bunu yazdı:
Anlık hız önemli değil diyorsan. 7.99 a vodefone cep net öneririm. Zira kota sorunu olmuyor. 12 gb kullandığımı bilirim.
-----------------------------sistemi nasıl kurdun. hat alıp simkartı vınn modemine mi taktın + indirme hızı max kaç görüyor + hangi şehirde kullanıyorsun şebeke durumu nasıl orada
-
can498 bunu yazdı:
-----------------------------DrKill bunu yazdı:
-----------------------------sistemi nasıl kurdun. hat alıp simkartı vınn modemine mi taktın + indirme hızı max kaç görüyor + hangi şehirde kullanıyorsun şebeke durumu nasıl orada
hocam tlfn u pc suite ile pc ye bağla. Nete rahat rahat gir. Dosya indirmeyi unut :) 10 kb i zor çekersin..ben adanadayım, gayet iyi kullanılabiliyor vodafone cep net :)