En İyi 40 Adet Wordpress Eklentisi
-
deneyelim bi ama eklenti kurdukca site yavaslıyo :S
bide seo için all in one seo mu ne öyle bir eklenti vardı omu daha iyi senin verdiğin mi
birde google düne kadar sayfalarımı ve yazılarımı indexliyordu. bugün baktım 2 hafta önceki tasarım asamasında yazısı geliyor baslığın altında google ilk sırada adımı yazınca... sayfa bulunamadı diyor girincede kaldırdığımdan...
-
wpseo bence wordpress için en iyi seo eklentisi tabi ayarlarını yapmakda önemli şimdi okula gidiyorum akşama kadar bulamassan haberver yapim.
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------
wpseo bence wordpress için en iyi seo eklentisi tabi ayarlarını yapmakda önemli şimdi okula gidiyorum akşama kadar bulamassan haberver yapim.
-----------------------------bende dersaneye gidiyorum şimdi aksama doğru gelirim eve anca ::::) haberleşiriz
-
Yakında Wordpress Eklentilerinin,tema manset gibi özelliklerinin kurulumu hakkında videolar çekmeyi düşünüyorum eğer ilgi cok olursa videoları cekmeyi hızlandıracağım bu adrestende takip edebilirsiniz
-
not alayım : )
-
not aldım bunları kulanmayacağım..
cok guzel paylaşım teşekürler, ama seo ekllentileri wp de olumsuz etki yaratıyormuş, bence seoyu manuel yapın. google all in one seo da 7 günde sayfayı indexliyor, manuel olunca daha az, hostlar all in one seoyu yasaklamış kodları hatali diyorlar... platinum nseoyu da bek kulanmadım ama tabiki en iyisi manuel ayrıca burtadaki eklentileri de pek beğenmedim... :d not: fazla eklentiyle blogu kasmayın :d saygılar ....
-
saolasın deneyelim şunları =) costuralım siteyi
-
angelofhope bunu yazdı:
not alayım : )
----------------------------- -
u-f-d bunu yazdı:
not aldım bunları kulanmayacağım..
cok guzel paylaşım teşekürler, ama seo ekllentileri wp de olumsuz etki yaratıyormuş, bence seoyu manuel yapın. google all in one seo da 7 günde sayfayı indexliyor, manuel olunca daha az, hostlar all in one seoyu yasaklamış kodları hatali diyorlar... platinum nseoyu da bek kulanmadım ama tabiki en iyisi manuel ayrıca burtadaki eklentileri de pek beğenmedim... :d not: fazla eklentiyle blogu kasmayın :d saygılar ....
-----------------------------manuel olarak nasıl yapılıyor usta bi yazı yazsana bunla ilgili seo ve wordpress hakkında yararlanalım
-
Normal wpnin kendi seosu için
site.com/wp-admin/options-permalink.php
Default ?p=123
Day and name 2010/04/20/sample-post/
Month and name 2010/04/sample-post/
Numeric /archives/123
Custom Structure /%postname%/Benim wpnin dili ingilizce tükçesinde en alttaki kutucuğa /%postname%/ yapıp kaydet
redsea gece saat 1 gibi internette olursan hallediyim ben olmassanda ftp şifrelerini gönder ben kuruyum.(wp seo kurulumunu resimli olarakda anlatıcam bi ara)