En İyi 750 Ti
-
750 ti ekran kartını asus , msi v.b markalar geliştirip oc vs ekleyip satıyorlar ve almayı düşünüyorum bunlardan en iyisi hangisidir ?
-
senin ilgi alanın sen araştırıp sen karar vereceksin. Burada eğer tesadüfen aynı ekran kartı için araştırma yapan birisi yoksa bilen çıkacağınıda sanmıyorum.
Ben 780 in evgasını kullanıyorum çünkü amerikadan aldım ve evga nın işlem hızı ve soğutma sistemi daha iyi gelmişti
-
Sapphire iyi deniyor. Bu islerle hadir nesir olanlar... Diyor
-
Overclok yapılmış model çok önemli değil. Overclock yapılmamış modelini alıp kendin overclock yapabilirsin.
Markalara gelince eğer paran varsa Asus'un çıkarttığı modelleri öneririm. DirectCU ve DirectCU II(2 fanlı) sistemi, soğutma sistemindeki bakır boruların direk GPU'ya temas etmesini sağlıyor. Kartlarda kullanılan kapasitör ve mosfetler referans tasarımlara göre daha kaliteli. Böylece daha sessiz ve etkin bir soğutma yapılıyor.
torpedo_XL tarafından 17/Ağu/15 12:17 tarihinde düzenlenmiştir -
çok modeli olunca kafam baya bir karıştı peki içlerinden en iyisi şu modeldir diyebilen var mı ?
Edit:http://www.gold.com.tr/asus-gtx750ti-ph-2gd5-gddr5-2gb-128bit-nvidia-ekran-karti_u
http://www.gold.com.tr/asus-gtx750ti-oc-2gd5-gddr5-2gb-128bit-nvidia-ekran-karti_u
-------------------------------
Yeni eklendi:http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx750-ti-strix-oc-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html
Bunlar arasından seçebilir misiniz acaba
uzengil tarafından 17/Ağu/15 12:41 tarihinde düzenlenmiştir -
-
ZOTAC tek geçerim ;)
http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx-titan-x-gddr5-12gb-384bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-kart.html
Tariqat_Sapiii tarafından 17/Ağu/15 12:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam verdiğin linkler arasında zotac veya asus modelleri arasında tercih yapman daha doğru olur. Aradaki farklara gelince Zotac biraz daha overclock yapılmış bir kart sürmüş piyasaya. Eğer ben kendim overclock yapmam var olan neyse onu alayım diyorsan zotac asustan daha performanslı şu hali ile.
Ama ben soğutması iyi olsun ve sessiz olsun, sonra kendim overclock yapaım dersen asus 750ti modeli overclock yaparak zotac 750ti nin performans olarak üstüne çıkartıp zotactan daha sessiz ve efektif soğutmaya sahip bir cihaz sahibi olabilirsin.
Ben zamanında ekran kartımı alırken aynı markanın 2 modeli vardı. Biri his radeon hd5850 diğeri his radeon 5850 oc. Tabi arada fiyat farkı vardı. Ürünü inceledim kullandıkları soğutma sistemi aynı (IcoolerV) olduğunu gördüm. Overclokcsuz versiyonunu satın aldıktan sonra amd nin kendi driver kontrol paneli üzerinden otomatik overclok yaptırdım. Sonuç fabrika çıkışı overclock işlemi yapılmış modelden daha fazla performansa sahip oldum(daha üst değerlere otomatik overclok yaptı) ve bu kartı yaklaşık 7 senedir sıkıntısız kullanıyorum.
-
Toplamda 5 Yıl Uluslararası Garanti artısı ile ben Zotac diyorum.

-
Biraz kafanı bulandıryım o zaman senin biraz daha para çıkarsan r9 280x i öneririm amd karşıtı değilsen canavar gibi ekran kartı 384bit ve piyasadaki çoğu oyunu 40 50fps ortalamasında oynarsın. Tam bir f/p ürünü marka olarakda msi öneririm şahsen 1 aydır kullanıyorum inanılmaz memnunum
-
Asustan şaşma
