En İyi Anti Trojan Oylaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    anlatamıyorum galiba yada anlamıyorsunuz :) antivirüs istemiyorum az çok virüslerle uğraştığım için kullanmamayı tercih ediyorum. bi halta yaradığı yok. zemana antilogger kulanıyorum antivirüs yerine. antivirüse göre çok artısı var. mesela antivirüs sadece veritabanındaki kayıtlı virüsleri göürken zemanda öyle bişey yok uygulamanın çalışma tarzına bakıp karar verirsiniz. güncelleme gerektirmez falan vs vs. o yüzden artık antivirüs ismi vermeyin. firewall yada listedeki anti trojan yadaantilogger tarzı şeyler söylerseniz sevinirim. yorumlar için teşekkürler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------
    anlatamıyorum galiba yada anlamıyorsunuz :) antivirüs istemiyorum az çok virüslerle uğraştığım için kullanmamayı tercih ediyorum. bi halta yaradığı yok. zemana antilogger kulanıyorum antivirüs yerine. antivirüse göre çok artısı var. mesela antivirüs sadece veritabanındaki kayıtlı virüsleri göürken zemanda öyle bişey yok uygulamanın çalışma tarzına bakıp karar verirsiniz. güncelleme gerektirmez falan vs vs. o yüzden artık antivirüs ismi vermeyin. firewall yada listedeki anti trojan yadaantilogger tarzı şeyler söylerseniz sevinirim. yorumlar için teşekkürler

geri dön geri dööön yanlış yoldasın :) antilogger antisiz seni yarı yolsa bıraktımıydı ayazda kalmış kıç gibi kalırsın yaşadım ordan biliyorum :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    Antivirüs dışında istediğin tür programlar sisteme bulaştıktan sonra programı inceliyor. Zaten asıl amaç bulaşmaması. Antivirüs yanında o tür programları kullanmalısın. Hafif bir şey olarak, ESET Smart Security kur, tabi kendine göre özelleştirmelisin. virüslerle uğraşıyorsan, bulduğu virüsleri hemen silmemesini, belirttiğin klasördeki dosyaları tarama dışı bırakmasını söylemelisin.
    Ashampoo Firewall + Anti MalwareBytes kurarsan ess yanına güzel olur, iyide olur.

=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    malwarebytes olmaz neden derseniz antivirüs sistemi gibi çalışıyor sürekli güncelliyor. haliyle ufak bi hex yada ollydbg işlemiyle kolaylıkla geçilebilir. zemanayı bypass etmenin şuanda bi yolu yok(tek bi yol var oda microsoft sertifikası vermek.onuda ayarlardan düzeltirseniz zemananız bypass edilemez hale geliyor.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    o yüzden ya firewall tarzı şeyler yada antilogger gibi bişey istiyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    malwarebytes olmaz neden derseniz antivirüs sistemi gibi çalışıyor sürekli güncelliyor. haliyle ufak bi hex yada ollydbg işlemiyle kolaylıkla geçilebilir. zemanayı bypass etmenin şuanda bi yolu yok(tek bi yol var oda microsoft sertifikası vermek.onuda ayarlardan düzeltirseniz zemananız bypass edilemez hale geliyor.)

yok be zemanayı adamın biri by pass edip zemana forumlarına vermişti :D zemananın yapımcıları sandbox u bypass etmeye çalışıyodu ama başaramamışlar :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    comodo iyidir.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    Stargazer bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:

yok be zemanayı adamın biri by pass edip zemana forumlarına vermişti :D zemananın yapımcıları sandbox u bypass etmeye çalışıyodu ama başaramamışlar :D

hocam dediğim gibi tek yol var. onuda ayarlardan düzeltebiliyorsunuz. microsoft sertifikalı dosyalara otomatik izin verme olayını işaretlerseniz şuanda güncel olarak bi bypass etme yöntemi yok.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    PoLLBuLL bunu yazdı:
    comodo iyidir.
    comodoyada baktımda pek beğenmedim resimlerde falan. şimdi outpost security suite 7.0.3 ü indiriyorum 215 mb bakalım ne çıkacak :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Malwarebytes' derim ben. İki kere imdadıma yetişti.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 4116 Toplam Mesaj: 21