En İyi Anti-Vuris?
-
bence panda kullan oda güzerldir ben sevdım yani
-
AVG
-
Zone Alarm Suit Ne ararsan var firewall+virüs+spy+msn,icq msj kontol ve hepsi çok iyi yapıyor yanına destek olarakda ad-ware tam sürümünü kullanıyorum... AL buda Zone Alarm Suit'in keyleri :
i062q-r7jdh-racc6-bd2uxu-6vrj80***542fs-0n0wc-06v2k-tgx1nb-iu5h80***an88b-wmbn6-e8797-073jbw-7p21u0***7quni-ribb6-4bnwn-jhr848-eq3c40***g9sqb-rd9te-0amgv-8gj3ad-57jvq0***6mc4u-0sxsn-e77gn-51108w-meit80 -
Ben ARCAVİR ( ARCABİT) diyiyorum bundan daha iyisi yok..ayrıyetten pc de spy olarak Spyware doctor kullanıyorumm..
-
bir kaç tane anti virus kullanmak daha iyi olur.
birinin yakaldıgını öbürü yakalayamıyor :) -
F-secure türkçe olması güzel bir şey ayrıca pc de 20 gün ant-virüs yoktu düneyin yükledimde pc format yemiş gibi tertemiz oldu :)
-
8 aydır kaspersky kullanıyordum en son bı tarama yapıp kaldırdım.. avast ı kurup tarattım kaspersky bulumadıgı 22 vırusu hallettı
web kalkanı,standart kalkan,p2p kalkanı,outlook exchance,internet posta ,anlık mesjlaşma msn ıcq falan ve ag kalkanı var ücretsiz ve her 2 gunde bir otomatık guncellenıyor
-
the_COMMANDO avastın full versionunu prof u kullandım ama malesef bulamadığı virusler çıktı birde avast zırt pırt her boka alarm veriyor..bende söylemesi vast güncelliyor hergün ama hikaye :) ARCAVİR ( ARCABİT ) Kullan..
-
en iyisi antivirüs kullanma gerçek antivirüs sensin.virüs olan sitelere gireceksen deep friz kullan yoksa ne işe yarayacak antivirüs.
-
s.a
mks_vir 2005.
arca_vir 2005
mcafee antivir
nod 32 antivurus system
=arkadaslar iyilerin hepsini denedim==uzun sureli ve yorucu bi deneme oldu..
sonuç olarak = Nod 32 antivurus system. iyilerin en iyisi oldugu kanaatındayım..butun teknik servis makınalarını cafenin makınalarını.marketlerin makınalarının guvenligini saglıyor.hiç bi sorunda cıkartmadı.kesinlikle tavsiye ediyorum
sayglar.
Toplam Hit: 12423 Toplam Mesaj: 45