En İyi Beleş Hosting(İstek)?
-
Ortalık malum dolu ama bunların arasından sıyrılan böyle beleş olma hasebiyle verdiği zevkin yanında hizmeti bol olan varmı bildiğiniz Bi bedava host veren site tabi bide en önemlisi reklamsız...??
görüş ve yardımlarınızı bekliyorum teşkür..
-
Buradan :P hocam ilk once beles meles ugrasma,wakit oldurursun..yapacaksan adam gibi domaini ni hostunu al yap..2.si hem beles olcak hem de en iyi beles olcak..ne gusel anlayis a.k
-
www.byethost.com öneririm. örnek olarak siteme bakabilirsin. reklamsız. http://delphiprojects.byethost13.com
edit: sitedeki reklamları ben kendim koydum, freehostun reklamı deil. onlardan gelen kazanc bana geliyor yani
-
Jiqsaw bunu yazdı:
-----------------------------
Buradan :P hocam ilk once beles meles ugrasma,wakit oldurursun..yapacaksan adam gibi domaini ni hostunu al yap..2.si hem beles olcak hem de en iyi beles olcak..ne gusel anlayis a.k
-----------------------------Ay canım benim ne cok şeyde biliyor....ilgilendirmiyorsan konuma hit ekleme..
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------www.byethost.com öneririm. örnek olarak siteme bakabilirsin. reklamsız. http://delphiprojects.byethost13.com
edit: sitedeki reklamları ben kendim koydum, freehostun reklamı deil. onlardan gelen kazanc bana geliyor yani
-----------------------------Teşekürler değerlendirecem sağol
-
kazrail bunu yazdı:
-----------------------------Jiqsaw bunu yazdı:
-----------------------------Ay canım benim ne cok şeyde biliyor....ilgilendirmiyorsan konuma hit ekleme..
Hocam logout oldun sanırım :F ama haklısın
Jiqsaw, arkadaş sadece öneri istemiş sende niye logout gösteriyosun xD -
WebCrow bunu yazdı:
kazrail bunu yazdı:
-----------------------------Jiqsaw bunu yazdı:
Hocam logout oldun sanırım :F ama haklısın
Jiqsaw, arkadaş sadece öneri istemiş sende niye logout gösteriyosun xD
-----------------------------1 Nisan :P
-
Hepten acemi bildiz aa kardeşim belki hayat felsefem bu ben sanal Allemin beleş olan yönünü seviyorum işize bakın yav niye teşkale ediyorsunuz...Tekelime comak sokmayın
-
kazrail bunu yazdı:
-----------------------------Hepten acemi bildiz aa kardeşim belki hayat felsefem bu ben sanal Allemin beleş olan yönünü seviyorum işize bakın yav niye teşkale ediyorsunuz...Tekelime comak sokmayın
-----------------------------Tamam hocam sende germe ortami a.k,alt tarafi bi saka yani nie boyle buyuttun anlamiyorum??
-
-
Jiqsaw bunu yazdı:
kazrail bunu yazdı:
-----------------------------Hepten acemi bildiz aa kardeşim belki hayat felsefem bu ben sanal Allemin beleş olan yönünü seviyorum işize bakın yav niye teşkale ediyorsunuz...Tekelime comak sokmayın
-----------------------------Tamam hocam sende germe ortami a.k,alt tarafi bi saka yani nie boyle buyuttun anlamiyorum??
-----------------------------:) dakıl kafana göre bakma bana Ama link güzeldi yemedim ama güzel fikir :)