En İyi Bilgisayar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben yeni topladım amd buldozer 8 cekirdek 2250 tl ye maal ettim ... mazot parası felan filan ... :) 2500 tuttu ama canavar :) düşünürsen verim sana bu canavarı ! :) 

Angaralıyız Laa....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IEFLaM
    IEFLaM's avatar
    Erkek
    LJMLJT bunu yazdı

ben yeni topladım amd buldozer 8 cekirdek 2250 tl ye maal ettim ... mazot parası felan filan ... :) 2500 tuttu ama canavar :) düşünürsen verim sana bu canavarı ! :) 

Ne kadar istiyorsun hocam bide özelliklerini verebilirmisin :D

Sitem hep aşinalardan gelür biganeden gelmez
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IEFLaM
    IEFLaM's avatar
    Erkek

Up olsun.

Sitem hep aşinalardan gelür biganeden gelmez
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tabi özelliklerini yazarım sadece kasa ama benim sistem ekran istersen kullandığım ekranıda veririm aoc 22 LCD  bu  yazdıklarımın hepsi faturalı 2 yıl garantili ... 3 aylık sistem . 

işlemci : AMD FX ( tm) - 8120 Eight-core processor 3.10 ( 8 cekirdek işlemci ) 489 tl + kdv 

anakart: gigabayte 990xa ud3 amd amd+3 319 tl + kdv 

ekran kartı : sapphire hd 6870 1 gb 256 bit gddr 5 .  449 tl  + KDV 

ram : kingston 1333 mhz 2 x 4 = 8 GİGABAYTE 179 tl + kdv 

kasa: xigmatek cpc t90dv t72 utgard 700 399 tl + kdv POWERİ DEĞİŞTİRDİM ORJİNAL 750 POWER TAKTIRDIM ODA GARANTİLİ . 

hdd: samsung 500 gb disk var 239 tl  ben birde 1 terabayt disk taktım 2 sini birden kullanıyorum ... onun içinde birşeyler yapariz 

orjinal stock fan duruyor ben cooler master fan taktırdım kendi orjinali cok ses yapiyordu kasada bu arada 3 tane fan mevcut büyük ve ultra sessiz calısıyor. 

fanın modeli bu Cooler Master RR-X6NN-19PR-R1 Amd+İntel X6 CPU Fan internetten araştır ben vatan dan 290 tl + kdv ye aldım 

dwd rw si var 50 tl 

bu yazdığım fiyatlar faturada yazan fiyatlar toplam 2124,50 tl + ( 290 tl cooler master cpu fan var onu istersen cıkartır orjinali ile veririm ) 

2000 TL YE BİRAKİRİM ilgilenirsen resim felan da cekerim koyarım ... 

Angaralıyız Laa....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vatan bilgisayarın hafta sonları % de 50 indirimi var :) gecirselerde gecirmeselerde ben memnunum sistemden ! istediğim fiyat o satma gibi bir niyetim yok he talep olursa satarım ... senin o i5 li sistemine de baktımda ! i5 alacağıma  bana gecrsinler ! bu sistemi gene alirim Torunumun torunu kullanır.... bu benim 2. sistemin ilk sistemimi 2004 de aldım 2012 ye kadar kullandım ! . 

Angaralıyız Laa....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı
    __hsyN__ bunu yazdı
    BarisYigit bunu yazdı

1. cümlede toplama geçtiğine göre laptop değil.

2. önerebilecek hiç bir marka aynı fiyata toplama bir bilgisayardan iyi olamaz.

3. tahribat tarikatı değil. Tariqat-ül Tahribat

barış hocam title sana bişiler çağrıştırıyomu, adamın dediğine takılmışsın :)

yahubenonuesprisinedemişimyeniüyefilandiyetakıldıgımfilanyokyani:Dsentakılmıssıneassasamkbuaradabosluktusuggolmuşçalışmıyorşansımıs2m

okuyana kadar iflahım kurudu :)

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

barıs bu aralar cok bakıyorsun ekrana sen gözlük al gözüne :) oo vatanda koyduğun işlemci 3.1 benim ki 3,10 BLACK EDİTİON ONA BAK ! :) 

edit: bu arada vatan bu işlemciye 3,6 sına FX X8 8150 Soket AM3+ 3.6GHz 16MB Cache 32nm İşlemc509 TL istiyor :) ehehehe 

KDV DAHİL 

LJMLJT tarafından 10/Kas/12 18:19 tarihinde düzenlenmiştir

Angaralıyız Laa....
Toplam Hit: 5133 Toplam Mesaj: 39