folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En İyi Chopper Modelleri?

En İyi Chopper Modelleri?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sokarfeys
    Sokarfeys's avatar
    Erkek

alınabilir, bakımı kolay, az yakan, servisi ve yedek parçası yaygın olan chopper modellerine bakıyorum

tabi en babası harley ama onun servisi falan çok pahalı

sizin fikirleriniz nedir

İşimi bitirmek için koca bir ordu lazım!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Regal Raptor bak dostum . Arkadaşım yurt dışına çıkınca 2 ay ben kullandım ve çok memnun kaldım. 1 defa istanbuldan izmire gittim 3 - 4 defa da bursaya gittim . Yedek parça olarak da sıkıntı yaşamazsın Yeni başlıyorsan 150cc işini görür. Yok ben anlıyorum diyorsan 250 cc alabilirisn. Motoru alırken maliyet hesabına kıyafetleri eklemeyi sakın unutma , çünkü korumalı giyisiler oldukça pahalı  . Sormak istediğin bir şey olursa pm den ulaş. ( kışın fiyatlar düşünce ben de almayı düşünüyorum )

İndia İndia !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sokarfeys
    Sokarfeys's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:
    -----------------------------

Regal Raptor bak dostum . Arkadaşım yurt dışına çıkınca 2 ay ben kullandım ve çok memnun kaldım. 1 defa istanbuldan izmire gittim 3 - 4 defa da bursaya gittim . Yedek parça olarak da sıkıntı yaşamazsın Yeni başlıyorsan 150cc işini görür. Yok ben anlıyorum diyorsan 250 cc alabilirisn. Motoru alırken maliyet hesabına kıyafetleri eklemeyi sakın unutma , çünkü korumalı giyisiler oldukça pahalı  . Sormak istediğin bir şey olursa pm den ulaş. ( kışın fiyatlar düşünce ben de almayı düşünüyorum )

raptor'un piyasası ne?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Sokarfeys bunu yazdı:

bloodmage bunu yazdı:

raptor'un piyasası ne?

http://www.google.com.tr/search?source=ig&hl=tr&rlz=1G1SVEE_TRTR440&q=regal+raptor&btnG=Google%27da+Ara#sclient=psy-ab&hl=tr&rlz=1G1SVEE_TRTR440&source=hp&q=regal+raptor+fiyatlar%C4%B1&pbx=1&oq=regal+raptor+f&aq=1&aqi=g4&aql=&gs_sm=c&gs_upl=134104l134104l1l136610l1l1l0l0l0l0l236l236l2-1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=4b1daf616974061&biw=1360&bih=653

Google amca hepimizden iyi bilir !

İndia İndia !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

bende copper motorlarla ilgileniyorum beyler. takipteyim. bu arada size ait regal raptor resimleri varsa paylaşabilirmisiniz. yada başka copper tarzı motorlar da olur. hyosung gv 250 ile regalin 250 cc leri karşılaştırırsak hangisi daha kalitelidir ? son sorum regallerde sıvı soğutma varmı ?

edit: forumlarda herkes regal raptoru övüyor ama tüm modelleri aynı kalitede midir ? yoksa kendini kanıtlamış belirli modelleri varmıdır ? varsa hangi model tavsiye edilir. 

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:

bende copper motorlarla ilgileniyorum beyler. takipteyim. bu arada size ait regal raptor resimleri varsa paylaşabilirmisiniz. yada başka copper tarzı motorlar da olur. hyosung gv 250 ile regalin 250 cc leri karşılaştırırsak hangisi daha kalitelidir ? son sorum regallerde sıvı soğutma varmı ?

edit: forumlarda herkes regal raptoru övüyor ama tüm modelleri aynı kalitede midir ? yoksa kendini kanıtlamış belirli modelleri varmıdır ? varsa hangi model tavsiye edilir. 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-temiz-ve-sorunsuz-guzel-bir-aractir-60514708/detay/

Ben bu modeli kullandım çok başarılı bir motor. Aklına takılan herhangi bir sorunu motor forumlarında kolaylıkla bulabilirsin. Ben de arada takılıyorum :)

İndia İndia !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

regal modelleri hem ekonomik hem kaliteli ve yaygın bulunan modeller. 250 ve 350 cclik olanları var. fayda/maliyet oranı olarak en iyi motorlardan biridir. ayrıca mondial 250mct de choper olarak hem şık hem ekonomik bir motor. motor seçerken , benzin tüketimine , yedek parçasına dikkat etmek gerekir. ayrıca borelli de iyi bir motordur 

mesela choper diye dragstar  aldın, parçasını bulamazsın servisinden bir ayna,lastik, far vb sürekli değişeck şeyleri bile getirtmek sana çok pahalıya patlar oysa regal ya da mondial için bisikletçide bile 10-15 tl ya halledeceğin mevzudur. sonra 600+ üstü motorlar araba gibi benzin yakar , belki güçlüdür hızlıdır fln ama 1 sene içinde bir motor parasını da benzine verirsin. 

eğer 6-7bin ayırabiliyorsan regal düşün, daha 3-4 bine bütçen varsa borelli ya da mondial işini görecektir. kanunidir, çelikmotordur , keeway fln gibi şeyler için hiç iyi şeyler duymadım dökülüyor motorlar yolda diyolar . 

ha bide hyosung var, kore motoru kullananlar ultra memnun bunun choper modellerinden yada touring modelleri bile choper gibi zaten, fiyatı 7-8 bin civarında . hatırlatmakta yarar var , bir motoru olması gerekenden çok ucuza almaya kalkmayın, muhtemelen kazalıdır bir tarafı bozuktur ilk görüşte ya da binişte anlamayabilirsin.

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:

balik_ bunu yazdı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-temiz-ve-sorunsuz-guzel-bir-aractir-60514708/detay/

Ben bu modeli kullandım çok başarılı bir motor. Aklına takılan herhangi bir sorunu motor forumlarında kolaylıkla bulabilirsin. Ben de arada takılıyorum :)

regalin hangi modellerinde su/yağ soğutma var kardeşim ?

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sokarfeys
    Sokarfeys's avatar
    Erkek

güzel modeller var bunların manuelleri mi daha iyi olur yoksa (varsa) otomatiklerimi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Race yada touring akar :))

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben bunları Chopper modeli sanıyordum ?

Toplam Hit: 4620 Toplam Mesaj: 16