En İyi Ekran Kartlari(Yuksek Performans)
-
Imba bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
Ati Radeon 4870X2 gibi bir kart varken Geforce serisinin adının geçmesi biLe hata :)
-----------------------------:D dimi hata yani onun kasada kapladığı alan tükettiği güç
atinin gta4(adam gta 4 oynucam demiş sen ati öneriyosun hiçmi oynamadın yoksa?)de yaşadığı performans problemleri
Gibi faktörler göz önüne alınırsa pek akıllıca bir karr olmaz 4870x2 almak
fanboy luğun sınırı yok sanırsam...
-----------------------------ÖnceLikLe Ati-Nvidia karşıLaştırmaLı Performans TestLerine göz at hocam Sonrada Ati'nin GTA4 için çıkarttığı hotfix'i inceLe..He soruya geLirsek Hotfix Sayesinde oynadım da nereye varmaya çaLıştığını anLamadım,demek istediğin Ati'nin gta4'ü oynatmadığı ise monitöre arkamı dönüp bi güLeyim :)
-
Ati Rodeon Hd 3800

-
abi 9600 gt kullaniyorum o dedigin oyunlari 1680 de :) canavar gibi oynuyorum sorunsuz .. ati alma .. 9800 gt var bunu alabilirsin.
-
Bende geforce8400 var ama oyun oynamayı hiç düşünmedim acaba nasıl olur crysis :D
-
Gta 4 ati ekran kartlarında sorun çıkartıyor. Donanımhaber'in forumunu takip edersen eğer görebilirsin sorunları..
Ama iyi bi ekran kartı alıcam dersen ati için 3870 ve 4870X2 önerebilirim.
nvidia alcam diyorsan yeğenim yeni aldı daha ,Sparkle Calibre 9800 GTX+ vatancomputerden 405 ytlydi sanırsam tam bilmiyorum....
tabi bunları alınca psu yeticek mi o da bir soru işareti oluştursun kafanda :) -
serioususer bunu yazdı:
-----------------------------

tercihim bunlardan yanadır arkadasım hangisini alırsan al yuksek performans sağlar geforce 9800 ati 487x2
-----------------------------Görünüşü bile insanı cezbediyor.
-
a.q nvida 6600 var counter ı oynatmıyo deli oldum a.q makıneyı sırf counter ıcın topladım gel gelelım oynamıyo kafayı sıyırcam
-
4870x2 seni tatmin edeçektir yalnız özel soğutmalı olan modelleri tercih et zira ekran kartı referans tasarımlarda özellikle yazın çok sorun çıkarır.
-
Şu anda dünyanın en iyi ekran kartı(ları):
Tek & Çift GPU,Crossfire,SLI vs.
http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-charts-q3-2008/3DMark06-v1-1-0-HDR-SM3-0-Score,793.html
-
ATI 3600 series iyi midir?