En İyi Film Seçilip Oscar Kazanan Film Hakkında (Argo)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

django resmen ırkçılığın dibi bir film , zenci ırkçılığı yapılınca nedense birilerinin çok hoşuna gidiyor 

beyazları aşağılayıp öldürüp itin gtne sokunca memnun oluyorlar , iğrendim resmen tarantino isminden

geçen filmi - inglorious bastards - tamamen yahudi yalamak üzerineydi şimdi de zencileri güzelce yalamış , entellik yapıcam diye 

benim için bitti tarantino daha da izlemem tarantino !

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

herhalde beğenen tek kişi benim bu filmi(=

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antiochia
    antiochia's avatar
    Erkek

Nobel de olduğu gibi Oscar da da siyasi tüm oylar... artık bıkkınlık vermeye başladı abd reklamı bu film.....

Okuyarak Adam olabilirsin Ama İNSAN Olamazsın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

django resmen ırkçılığın dibi bir film , zenci ırkçılığı yapılınca nedense birilerinin çok hoşuna gidiyor 

beyazları aşağılayıp öldürüp itin gtne sokunca memnun oluyorlar , iğrendim resmen tarantino isminden

geçen filmi - inglorious bastards - tamamen yahudi yalamak üzerineydi şimdi de zencileri güzelce yalamış , entellik yapıcam diye 

zamanında yapılan ırkçılığı olduğu gibi gösterip kötü bişey olduğunu anlatmış gayette iyi yapmış bence destekleme durumu yok, abartı olmadığı içinde insanlar daha iyi anlayabiliolar. Olay günümüzde geçse haklısında öyle olmadığından ırkçılık yok derim ben.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek
    guzel film kotu deil amma velakin oskar alicak bi olayi yok
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

Hocam zamanında öyleymiş, ozaman savaş filmide yapmasınlar savaşı destekliyor yönetmen ,çok saçma bence düşüncen .Öyle birşey diyorsun ki sanki Tarantino ırkçılık yapmış.

Ben bu insanları anlamıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı

bi film İran karşıtı olunca zorla ödülü aldırırlar

Şu yazıyı okuyunca, taşlar yerli yerine oturuyor...

ARGO, 3. Dünya Savaşına Kapı Açmak İçin Tasarlandı..

http://medyasafak.com/haber/668/argo-3-dunya-savasi-na-kapi-acmak-icin-tasarlandi

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
Toplam Hit: 2518 Toplam Mesaj: 18