En İyi Film Seçilip Oscar Kazanan Film Hakkında (Argo)
-
django resmen ırkçılığın dibi bir film , zenci ırkçılığı yapılınca nedense birilerinin çok hoşuna gidiyor
beyazları aşağılayıp öldürüp itin gtne sokunca memnun oluyorlar , iğrendim resmen tarantino isminden
geçen filmi - inglorious bastards - tamamen yahudi yalamak üzerineydi şimdi de zencileri güzelce yalamış , entellik yapıcam diye
benim için bitti tarantino daha da izlemem tarantino !
-
herhalde beğenen tek kişi benim bu filmi(=
-
Nobel de olduğu gibi Oscar da da siyasi tüm oylar... artık bıkkınlık vermeye başladı abd reklamı bu film.....
-
xzxz bunu yazdı
django resmen ırkçılığın dibi bir film , zenci ırkçılığı yapılınca nedense birilerinin çok hoşuna gidiyor
beyazları aşağılayıp öldürüp itin gtne sokunca memnun oluyorlar , iğrendim resmen tarantino isminden
geçen filmi - inglorious bastards - tamamen yahudi yalamak üzerineydi şimdi de zencileri güzelce yalamış , entellik yapıcam diye
zamanında yapılan ırkçılığı olduğu gibi gösterip kötü bişey olduğunu anlatmış gayette iyi yapmış bence destekleme durumu yok, abartı olmadığı içinde insanlar daha iyi anlayabiliolar. Olay günümüzde geçse haklısında öyle olmadığından ırkçılık yok derim ben.
-
guzel film kotu deil amma velakin oskar alicak bi olayi yok
-
xzxz bunu yazdı
Hocam zamanında öyleymiş, ozaman savaş filmide yapmasınlar savaşı destekliyor yönetmen ,çok saçma bence düşüncen .Öyle birşey diyorsun ki sanki Tarantino ırkçılık yapmış.
-
WALLACEs bunu yazdı
bi film İran karşıtı olunca zorla ödülü aldırırlar
Şu yazıyı okuyunca, taşlar yerli yerine oturuyor...
ARGO, 3. Dünya Savaşına Kapı Açmak İçin Tasarlandı..
http://medyasafak.com/haber/668/argo-3-dunya-savasi-na-kapi-acmak-icin-tasarlandi