En İyi Hackerlardan Ricamız Var??
-
internette yapılmayacak şey yoktur. aynı açığı olmayan pc veya web sayfası gibi CIA bulur falan diyorsunuz CIA nın tarihini okumuşsunuzdur umarım adamlar kendilerini korumaktan aciz 1990- 2000 yılları arasında site sürekli hacklenmiş. Adamlar CIA yı hackliyor. ama CIA bulamıyor
-
nasıl yakalnmıyorlar bizde ondan bash ediyoruuz yaaDDD::zateen interneet abd nin elinde nasıll yakalamyıyoor laar delireceem yaaw.
-
2. defa deliremezsin , gidersin bi internet cafeden girersin , o zaman yakalanmazsın :)
-
ehue ehue işte student son noktayı kodun walla cafeye git her zaman takıldıgına gitme ama adam öter bülbüller gibi
-
twilight_flame
internette yapılmayacak şey yoktur. aynı açığı olmayan pc veya web sayfası gibi CIA bulur falan diyorsunuz CIA nın tarihini okumuşsunuzdur umarım adamlar kendilerini korumaktan aciz 1990- 2000 yılları arasında site sürekli hacklenmiş. Adamlar CIA yı hackliyor. ama CIA bulamıyor
burada özüür diliyoom geçmişini araştırdım fbi yı hacklemişler sikmişler sen dinle net cafeye giittin bir gün gittin iki güü gittin fbı ve cıa zaten turkiye ile anlaşmalı seni 5 dakka da bulurlar.anladınmmı gülüm.
ondan sonra net cafeci senin tipini felan verir seni tanımıyorsa para karşılığı ihbar eder:D:D(ben cafeci olsam iyi bir para karşılığı veririm adresini mesela.D::D:D;) -
abi siz hackleyinde fbı nın cıa nın sizi bulmasını bekleyin hem bulsunlar daha ne istiyonuz sizi hawada kaparlar 6 ay girer yatarsın sonra şirketlerin bt güwenlik sorumlusu olursun 2milyar maaş ooh yan gel yat
-
yavuz lafı agzımdan almıs walla onları hackledınmı 6 ay yatıp cıkıyosun ıyı bılgılere sahıpsen senı kendı ıslerın ıcın kullanıyolar ztn... cıa ,fbı fln yalan adı ustunde hacker kım tutar onnarı :)
-
CIA i nereye hackliyosun anlamadimki... hayatinizda girdiniz mi siteye ? ne panel var ne bi sikim html le yazilmis sadece design dan olusan bi site, neresine saldirican neyini hackliicen ? http://www.cia.gov/ <--- al gir bak bakiyim, anca flood yaparsin o da kac dk surer bilmiyorum, zaten gerizekali bi designlari var, kim uyduruyo millet CIA nin sitesine index basmis die ? Anca networklerine fln bi sekilde dalarsin ( trojan - sniffer fln tarzi seylerle ) CIA e index atmak icin ya host makinayi hacklemen lazim ki adamlar host kiraliicak diiler, kendi serverlari vardir, yada networke dalicaksin ordan bi sekil yapicaksin... ki 2 si de imkansiz, zaten networke daliosan gizli bilgileri cal amk siteye index basip naapican ?
-
Normalde değişmiyo ama onlar değişen ip numaranı görüyolar
-
tüm yanıtları okumadım baştan sölim. Şimdi bazı arkadaşlar yok öle şey olmaz imkansız falan demişler onlara katılmıyorum.
1 olay cep tel. konusunda eğer internette gsm dinleme cihazları diye aratacak olursanız şu an piyasada satılmakta olan içerisinde bazı değişiklikler yapılmış cep telefonları göreceksiniz. Bunlar şu şekilde çalışıyor belirlenen bir numaradan bir arama geldiğinde telefon kesinlikle bir tepki vermiyor otomatik olarak bağlantıyı kuruyor ve karşı taraf cep tel. aracılığıyla ortamı dinlemeye başlıyor. Bunu anlatmamın sebebi kimse kimseyi dinleyemez kendiliğinden bilgiler gitmes diyenler için cihazın içerisindeki teknolojiyi tam olarak incelemeden böyle bişey söylemek yanlış olur. Teknolojiyi üreten içerisine istediği açığı yerlerştirebilir.
2 konuda mac adresleri; aynı dosya öznitelikleri gibi düşünün okunabilir, yazılabilir vs. Elektronik cihaz ve hafıza birimleride bu tür özellikler taşırlar, demek istediğim değiştirmek istediğiniz verinin ne tür bir alanda depolandığına bağlı.
Neyse yine vaktim kalmadı burada kesmek zorundayım.
Toplam Hit: 6162 Toplam Mesaj: 38