En İyi Hackerlardan Ricamız Var??

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Şubat/2006
    Erkek
    internette yapılmayacak şey yoktur. aynı açığı olmayan pc veya web sayfası gibi CIA bulur falan diyorsunuz CIA nın tarihini okumuşsunuzdur umarım adamlar kendilerini korumaktan aciz 1990- 2000 yılları arasında site sürekli hacklenmiş. Adamlar CIA yı hackliyor. ama CIA bulamıyor

    Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2005
    Erkek

    nasıl yakalnmıyorlar bizde ondan bash ediyoruuz yaaDDD::zateen interneet abd nin elinde nasıll yakalamyıyoor laar delireceem yaaw.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    2. defa deliremezsin ,   gidersin bi internet cafeden girersin , o zaman yakalanmazsın :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    webkurdu999
    webkurdu999's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek
    ehue ehue işte student son noktayı kodun walla cafeye git her zaman takıldıgına gitme ama adam öter bülbüller gibi

    ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2005
    Erkek
    twilight_flame

    internette yapılmayacak şey yoktur. aynı açığı olmayan pc veya web sayfası gibi CIA bulur falan diyorsunuz CIA nın tarihini okumuşsunuzdur umarım adamlar kendilerini korumaktan aciz 1990- 2000 yılları arasında site sürekli hacklenmiş. Adamlar CIA yı hackliyor. ama CIA bulamıyor

    burada özüür diliyoom geçmişini araştırdım fbi yı hacklemişler sikmişler sen dinle net cafeye giittin bir gün gittin iki güü gittin fbı ve cıa zaten turkiye ile anlaşmalı seni 5 dakka da bulurlar.anladınmmı gülüm.

    ondan sonra net cafeci senin tipini felan verir seni tanımıyorsa para karşılığı ihbar eder:D:D(ben cafeci olsam iyi bir para karşılığı veririm adresini mesela.D::D:D;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    abi siz hackleyinde fbı nın cıa nın sizi bulmasını bekleyin hem bulsunlar daha ne istiyonuz sizi hawada kaparlar 6 ay girer yatarsın sonra şirketlerin bt güwenlik sorumlusu olursun 2milyar maaş ooh yan gel yat

    tahribat.com a can feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TAGHeuer
    TAGHeuer's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2002
    Erkek
    yavuz lafı agzımdan almıs walla onları hackledınmı 6 ay yatıp cıkıyosun ıyı bılgılere sahıpsen senı kendı ıslerın ıcın kullanıyolar ztn... cıa ,fbı fln yalan adı ustunde hacker kım tutar onnarı :)

    Bir silah ve tatli sözle sadece tatli sözle gidebileceginden,çok daha fazla yere gidersin AL CAPONE
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek
    CIA i nereye hackliyosun anlamadimki... hayatinizda girdiniz mi siteye ? ne panel var ne bi sikim html le yazilmis sadece design dan olusan bi site, neresine saldirican neyini hackliicen ? http://www.cia.gov/ <--- al gir bak bakiyim, anca flood yaparsin o da kac dk surer bilmiyorum, zaten gerizekali bi designlari var, kim uyduruyo millet CIA nin sitesine index basmis die ? Anca networklerine fln bi sekilde dalarsin ( trojan - sniffer fln tarzi seylerle ) CIA e index atmak icin ya host makinayi hacklemen lazim ki adamlar host kiraliicak diiler, kendi serverlari vardir, yada networke dalicaksin ordan bi sekil yapicaksin... ki 2 si de imkansiz, zaten networke daliosan gizli bilgileri cal amk siteye index basip naapican ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    Normalde değişmiyo ama onlar değişen ip numaranı görüyolar

    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pentium
    pentium's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Eylül/2004
    Erkek
    tüm yanıtları okumadım baştan sölim. Şimdi bazı arkadaşlar yok öle şey olmaz imkansız falan demişler onlara katılmıyorum.

    1 olay cep tel. konusunda eğer internette gsm dinleme cihazları diye aratacak olursanız şu an piyasada satılmakta olan içerisinde bazı değişiklikler yapılmış cep telefonları göreceksiniz. Bunlar şu şekilde çalışıyor belirlenen bir numaradan bir arama geldiğinde telefon kesinlikle bir tepki vermiyor otomatik olarak bağlantıyı kuruyor ve karşı taraf cep tel. aracılığıyla ortamı dinlemeye başlıyor. Bunu anlatmamın sebebi kimse kimseyi dinleyemez kendiliğinden bilgiler gitmes diyenler için cihazın içerisindeki teknolojiyi tam olarak incelemeden böyle bişey söylemek yanlış olur. Teknolojiyi üreten içerisine istediği açığı yerlerştirebilir.

    2 konuda mac adresleri; aynı dosya öznitelikleri gibi düşünün okunabilir, yazılabilir vs. Elektronik cihaz ve hafıza birimleride bu tür özellikler taşırlar, demek istediğim değiştirmek istediğiniz verinin ne tür bir alanda depolandığına bağlı.

    Neyse yine vaktim kalmadı burada kesmek zorundayım.

    *.pnt
Toplam Hit: 5799 Toplam Mesaj: 38