En İyi İmage Alma Yazılımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kullandıgınız en güzel kaliteli image alma yazılımı hangisi

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

kardeş norton ghost msdos ostamında çalışıyo sıkıntısı yok ama azcık görsellik istersen ve windows yada linux ortamında çalışmak istiyorum dersen acronis true image 11 şimdi favori ... selametle

Hayırlısı...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End_User
    End_User's avatar
    Erkek

Acronis True Image

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Kendi pcn için ise, hiren boot cdyi indir, içindeki norton ghostu kullan...

hatta hiren boot cdyi flashdiskin içine yaz bootunuda oluştur cok daha rahat et...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

Acronis True Image en iyi suan

Universal Restore ozelligini kullanirsan farkli donanimdaki image i farkli bir bilgisayara yukleme ozelligide sunuyor sana

yani amd islemcili bi image i intel islemcili bir bilgisayarda calistirabiliyorsun..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

acronis... renenin dedigi şeyi bul cdye yazdır onun içinde mevcut

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

narkozMRT bunu yazdı:
    -----------------------------

Kullandıgınız en güzel kaliteli image alma yazılımı hangisi

-----------------------------selamlar,

acronis'i kullanabilirsin,

özellikleri ve stabilitesi yeterli.

mesela, active startup recovery özelliği var, onu devreye soktuğunda, sistem açılmasa bile, f11 tuşuna basıp restore işlemi yapabilirsin, hatta backup bile alabilirsin oradan.

saygılar..

Twitter: @CanKirca
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Eskiler Ghost Kullanır :)

coklu makine formatı için acronis kullanıyorum ama halen kişisel pc için ghost...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

acronisin sıkıştırması güzel diyorlar

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

önceden ghost kullanırdım acronicse geçtim validate yaparak daha güvenli image uygulamaları yapıyor.startup recovery özelliğide harika. bugune kadarda bi sorun yaşamadım.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

minipe ydi galiba adı.

acronis ve ghost vardı cd nin içinde

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
Toplam Hit: 5281 Toplam Mesaj: 13