En İyi-Kullanışlı Bedava Antivirüs Programı Önerileri
-
Beyler bayanlar önerebileceğiniz en iyi ve bedava olan antivirüs programlarını buraya yazar mısınız? Ben panda kullandım. Acayip memnun kaldım fakat denem sürümü bugün bitiyor. Para lazım yani. O da bende yok. Bedava olan antivirüs programlarından en iyisi hangisi? avira diyorlar ama ben hiçbi'şey anlamadım o programdan. Dorğu düzgün bir program önerir misiniz?
-
avira veya avg
-
avira antivir :)
-
kusura bakma hocam ama şu anti virüs konuları artık hepten sıkıcı oldu ya forumda forumlarda konu kaynıyor..
kur comodo yu
-
farkındayım. haklısın ama valla fikir almam lazım. çünkü bu panda'dan önce eset nod32 kullanıyordum aylarca. panda yükledim bir arkadaşın önerisi üzerine. bi baktım 39 casus yazılım çıktı. şimdi haliyle diyorumki yükleyeceğim program adam akıllı bi'şey olsun. nod32 gibi olmasın.
kusura bakma.
-
free nie kullanıonki al promosyonla kullan 3 aydan aya promosyon dan yararlan
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
free nie kullanıonki al promosyonla kullan 3 aydan aya promosyon dan yararlan
-----------------------------promosyonu bilmiyordum. bunu deneyeyim o zaman. sağol. 3 ay bitince ne olacak? başka programa geçecez o zaman? değil mi?
-
bir de bir antivirüs varken üstüne başka antivirüs kurmaya kalkarsan çok dikkat et her şeyi kaldırdığından emin ol..
yenisi eskisinden kalan dosyalara virüs vs muamelesi yapıp hep beraber sistemin içine edebiliyorlar..
-
*Avira Personal *Comodo Firewall *Malwarebytes (pasif) *Prevx(isteğe bağlı) *SpyBot S&D (pasif)
-
Stargazer bunu yazdı:
*Avira Personal *Comodo Firewall *Malwarebytes (pasif) *Prevx(isteğe bağlı) *SpyBot S&D (pasif)
-----------------------------bedava antivirus istemiş sen prevx demişsin?? bedava kullanabildiysen bana da anlatırmısın
panda cloud antivirus çok basit tavsiye ederim
-
god bunu yazdı:
-----------------------------Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------bedava antivirus istemiş sen prevx demişsin?? bedava kullanabildiysen bana da anlatırmısın
panda cloud antivirus çok basit tavsiye ederim
forumda vardı crack i halada çalışıyor prevx diye arat bulursun