En İyi Ps2 Oyunu Nedir?
-
Kız arkadaşımla kapışabileceğim en iyi 2 kişilik oyunları arıyorum, illa tekli önercem dersenizde hayır demem... smack down ve mortal kombat shaolin monk'u oynadık ve çok memnunuz. Lütfen futbol önermeyelim...
-
en iyisi yoktur kendi tercihiniz vardır kız arkadaş ile en iyi wii oyunları oynanabilir ps2 oyunlarından 2 kişi öyle keyif alamazsın hele kızla x)
-
yok usta çok iyi oluyo özellikle vurdu kırdı süper, futbol hariç 2 kişilik oyun arıyorum...
-

bu versiyonmuydu hatırlamıyorum multi player i mükemmel, eğlencelik bir oyun. multi oyunda 2 kişi beraber aynı yerde ilerliyorsunuz, bazı yerlerde 1 karakter diğerinin sırt çantasına giriyor (çantaya girip çıkmak oyuncunun kontrolünde, 2 sn durup çıkabilir çantadan), tek kişi oynuyor. 1 gece de bitirmiştik, odadaki tek konuşma şuydu; "içime gir, içimden çık, içime gir, içimden çık" ...
gran turismo 4 de şahane bir oto yarışıdır, pek basit değildir, simülatör havasındadır.
-
en iyi? ilk aklıma gelen oyunlardan bikaçı:
Yarış-araba: Gran Turismo 4
Fps: Black
Aksiyon: God of War I-II
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------
bu versiyonmuydu hatırlamıyorum multi player i mükemmel, eğlencelik bir oyun. multi oyunda 2 kişi beraber aynı yerde ilerliyorsunuz, bazı yerlerde 1 karakter diğerinin sırt çantasına giriyor (çantaya girip çıkmak oyuncunun kontrolünde, 2 sn durup çıkabilir çantadan), tek kişi oynuyor. 1 gece de bitirmiştik, odadaki tek konuşma şuydu; "içime gir, içimden çık, içime gir, içimden çık" ...
gran turismo 4 de şahane bir oto yarışıdır, pek basit değildir, simülatör havasındadır.
-----------------------------eyw bunu deniycem... gt4 oynamıştım o zaten listede ;) gow serisine hiç bulaşmak istemedim. Multisi zevkli olan oyunlar lazım...
-
tekken :f:f kızla oynamak daha bi zevkli :f vurdukça vurasın geliyo
-
kızların parmak kondisyonları yeterli gelmeyebilir çözmeside zaman alabilir ama üzerinde çalışırsa fight night diyorum ben
-
iki kişilik değil ama biz ölmeden ölmeye sırayla gof of war oynardık. gayet zevkliydi. aah ah.
-
god of war bu oyun için gidip ps alacaktım bi aralar ama alamadım..
-
Yav hacı bu yorumu yaparak çok büyük muhalefet olacam ama oyun oynamasanız:) Ki ben bir oyun manyağıyken söylüyorum