folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder En İyi Recovery Programı Hangisidir? (Silinenleri Geri Getirme)

En İyi Recovery Programı Hangisidir? (Silinenleri Geri Getirme)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar kullandıgınız ve çok çok önceki bilgileri , format atmadan önceki bilgileri geri getirebilen programlar hangisidir? Geri getirmek istediğmi şeyler özellikle .html formatında sohbet günlükleri? Bu konudaki en başarılı program hangisidir?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    valla ben easy recovery diye kullanmıştım çok önce. 3-4   kez hdd yi tam anlamıyla biçimlendirmiştim. bulmaz diyordum ama bir çok word belgeleri ve bir çok resimlerime ulaştım. çok sevinmiştim. ama 8-10 saat kadar sürdü bulması. fakat proğram full değişmiş salak gibi kaydedemedim...

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek

Smart ntfs recovery ...

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bryce
    Bryce's avatar
    Erkek

silinen ve getirmem gerek benımde sohbet gunluklerım war eger bılen varsa yardım :S !

RESPECT !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=90237   bunu tavsiye ederim

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    arkadaşlar benim C de zaten suan 3.52 gb bos yer var.. önceki formatlardaki alanın üstüne yazmısım yani dimi? hala gelmesi mümkün mü? mümkün deilse işime bakayım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar benim C de zaten suan 3.52 gb bos yer var.. önceki formatlardaki alanın üstüne yazmısım yani dimi? hala gelmesi mümkün mü? mümkün deilse işime bakayım..
    usta format olayı farklı zaten eğer programı kullanırsan görürsün genel hatlarıyla 2 seçenek var bir format yemiş cihaz vs vs için diğeride silinen veriler için benim arkdaş 3 format önceki fotoğraflarını bulduğunu söyledi ben genelde formattan önce yedeklediğim için öyle bir ihtiyacım olmadı denemedim yani anlayacağın denersin zaten bulduğu dosyaları yanda gösteriyor olursa devam edersin olmazsa kapatırsın :)

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek

denemekte fayda var :)

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    sadece html uzantıları dosyaları aramasını ve ararken bir yandan isimlerini de göstermesini istiyorum. bu programda öyle bir şansım var mı? yada başka program önerecek olan var mı?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:
    sadece html uzantıları dosyaları aramasını ve ararken bir yandan isimlerini de göstermesini istiyorum. bu programda öyle bir şansım var mı? yada başka program önerecek olan var mı?
    bunda var istediğin uzantıları taramadan önce seçebiliyon tara diyince de sağda bulduğu dosyaları gösterir

edit:standart olarak taradığı dosyaları gösterirken sol tarafta sınıflandırır orada standart olarak other files başlığıda olur ona değil de mesela html yi seçtin other files ın üstünde html vs vs yazar bulduğu html dosyalarını o başlığın altında gösterir zaten hazırladığım videoda ayrıntılı anlatım var indir izle anlmazsan pm atarsın

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek

myblackworldweb bunu yazdı:
    valla ben easy recovery diye kullanmıştım çok önce. 3-4   kez hdd yi tam anlamıyla biçimlendirmiştim. bulmaz diyordum ama bir çok word belgeleri ve bir çok resimlerime ulaştım. çok sevinmiştim. ama 8-10 saat kadar sürdü bulması. fakat proğram full değişmiş salak gibi kaydedemedim...

hoca koptum yaa :D

Zencinin malı züğürtün çenesini yorar
Toplam Hit: 4907 Toplam Mesaj: 13