En İyi Recovery Programı Hangisidir? (Silinenleri Geri Getirme)
-
Arkadaşlar kullandıgınız ve çok çok önceki bilgileri , format atmadan önceki bilgileri geri getirebilen programlar hangisidir? Geri getirmek istediğmi şeyler özellikle .html formatında sohbet günlükleri? Bu konudaki en başarılı program hangisidir?
-
valla ben easy recovery diye kullanmıştım çok önce. 3-4 kez hdd yi tam anlamıyla biçimlendirmiştim. bulmaz diyordum ama bir çok word belgeleri ve bir çok resimlerime ulaştım. çok sevinmiştim. ama 8-10 saat kadar sürdü bulması. fakat proğram full değişmiş salak gibi kaydedemedim...
-
Smart ntfs recovery ...
-
silinen ve getirmem gerek benımde sohbet gunluklerım war eger bılen varsa yardım :S !
-
http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=90237 bunu tavsiye ederim
-
arkadaşlar benim C de zaten suan 3.52 gb bos yer var.. önceki formatlardaki alanın üstüne yazmısım yani dimi? hala gelmesi mümkün mü? mümkün deilse işime bakayım..
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar benim C de zaten suan 3.52 gb bos yer var.. önceki formatlardaki alanın üstüne yazmısım yani dimi? hala gelmesi mümkün mü? mümkün deilse işime bakayım..
usta format olayı farklı zaten eğer programı kullanırsan görürsün genel hatlarıyla 2 seçenek var bir format yemiş cihaz vs vs için diğeride silinen veriler için benim arkdaş 3 format önceki fotoğraflarını bulduğunu söyledi ben genelde formattan önce yedeklediğim için öyle bir ihtiyacım olmadı denemedim yani anlayacağın denersin zaten bulduğu dosyaları yanda gösteriyor olursa devam edersin olmazsa kapatırsın :) -
denemekte fayda var :)
-
sadece html uzantıları dosyaları aramasını ve ararken bir yandan isimlerini de göstermesini istiyorum. bu programda öyle bir şansım var mı? yada başka program önerecek olan var mı?
-
RootB bunu yazdı:
sadece html uzantıları dosyaları aramasını ve ararken bir yandan isimlerini de göstermesini istiyorum. bu programda öyle bir şansım var mı? yada başka program önerecek olan var mı?
bunda var istediğin uzantıları taramadan önce seçebiliyon tara diyince de sağda bulduğu dosyaları gösteriredit:standart olarak taradığı dosyaları gösterirken sol tarafta sınıflandırır orada standart olarak other files başlığıda olur ona değil de mesela html yi seçtin other files ın üstünde html vs vs yazar bulduğu html dosyalarını o başlığın altında gösterir zaten hazırladığım videoda ayrıntılı anlatım var indir izle anlmazsan pm atarsın
-
myblackworldweb bunu yazdı:
valla ben easy recovery diye kullanmıştım çok önce. 3-4 kez hdd yi tam anlamıyla biçimlendirmiştim. bulmaz diyordum ama bir çok word belgeleri ve bir çok resimlerime ulaştım. çok sevinmiştim. ama 8-10 saat kadar sürdü bulması. fakat proğram full değişmiş salak gibi kaydedemedim...
-----------------------------hoca koptum yaa :D