En İyi Sektörler
-
Emlak işinde nasıl para oluyor bende onu anlamıyorum
İki ev var şehrin merkezinde satılık 6 aydır ne arayan var ne soran piyasa ölü yaprak kıpırdamıyor
-
Tayga bunu yazdı
Emlak işinde nasıl para oluyor bende onu anlamıyorum
İki ev var şehrin merkezinde satılık 6 aydır ne arayan var ne soran piyasa ölü yaprak kıpırdamıyor
işte o sayıyı 200 yapınca arayan oluyor.
-
Oto galeri işi çoktan şişti hocam yazman hata. Emlak bence cazip ama tam bilemedim şimdi. Şu oto galericiler ve emlakçılar kadar gıcık aldığım başka da bir meslek grubu yoktur. Üretime herhangi bir katkısı olmayan hiçbir meslek grubunu sevmem. Mesela bankalar, sebze-meyve komisyoncuları. Tarlada çiftçinin ebesi öpülür ama kaymağı komisyoncular yer. Gereksizler! E tabi kooperatifleşmeye komünistlik gözüyle bakarsa bu millet müstehaktır derim.
Neyse sen bildiğin işi yap hocam. İşi bilmeyen kasap, göte girer masat diye de bir laf var ya da tavuk kaza özenmiş götünü yırtmış. Ya da çakallarla danstan alıntı yapayım: indiremeyeceğin eşeği dama çıkarma.
-
yeterli sermayen yoksa iş sahibi degilsin demektir, işin sahibi degilsen işçilik yapmaktan öteye gidemezsin, bütün sektörler için geçerlidir bu
ha bide şöyle bi durum var
sermayen var ama deneyimin yok o zamanda paran çöptür :) önce işçilik yapacak deneyim kazanacaksın sonra paran sana işçilik yapacak
-
Caliber bunu yazdı
Oto galeri işi çoktan şişti hocam yazman hata. Emlak bence cazip ama tam bilemedim şimdi. Şu oto galericiler ve emlakçılar kadar gıcık aldığım başka da bir meslek grubu yoktur. Üretime herhangi bir katkısı olmayan hiçbir meslek grubunu sevmem. Mesela bankalar, sebze-meyve komisyoncuları. Tarlada çiftçinin ebesi öpülür ama kaymağı komisyoncular yer. Gereksizler! E tabi kooperatifleşmeye komünistlik gözüyle bakarsa bu millet müstehaktır derim.
Neyse sen bildiğin işi yap hocam. İşi bilmeyen kasap, göte girer masat diye de bir laf var ya da tavuk kaza özenmiş götünü yırtmış. Ya da çakallarla danstan alıntı yapayım: indiremeyeceğin eşeği dama çıkarma.
:D hocam bende emlakcıyım ama öyle dışardan göründüğü gibi değildir inan bana..Oturduğun yerden bas bas paralara leylaya yapmıyoruz yani.Bak Faiz oranları uçtu ev fiyatları uçtu kimse ev alamıyor bizde kazanamıyoruz haliyle.Üretimi sen nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama bizim üretimimiz sahibinden.com daki uygun fiyatlı dairelerdir..Bu konuda kimseye zorlamıyoruz.Dİleyen kendi aracına koyar yakıtını zamanını harcar,emeğini harcar en uygun daireyi emlakcı gibi arar bulur.Bu konu tercih meselesidir.O kişi işinden,zamanından,araç yakıtından,çocuklarından fedakarlık yapmıyor ve hazır şekilde önüne daireler geliyorsa (tüm detayları ile) onun da bu hayatta bir karşılığı olmadı diye düşünüyorum
-
Bildiğin iş en iyi işdir