En İyi Ses Ve Görüntü Hangi Telefonda Mümkün ? ( Tavsiye )
-
Selamlar,
Enstrüman tanıtımı için bir telefon arıyorum yada başka bir seçenek görüntü ve sesin kaliteli olduğu.
Youtube'de 10'larca video izledim ama bir sonuca varamadım hatta, 1 2 mikrofon satın aldım ve boşuna param gitti mate 20 lite bile daha iyi ses kaydı alıyor mikrofondan.
Bu işi devamlı yapacağım için 15 - 20 bin tl civarında bir bütçe ayırabilirim.
-
Valla pek anlamam mobil kamera vs den falan ama iphonun pro Max lerle film dizi cektiklerini okumustum
-
Şuanda kamera konusunda iPhone harici telefon hikaye. Fotoğraf konusunda Samsung ve Huawei'nin tepe modelleri biraz yaklaşsada videoda iPhone çocuğu koyup geçiyor.
-
Obje çekiyorsan samsung, insan çekiyorsan iphone.
Mikrofon konusunda birsey diyemem.
Dün samsung note 10 plusla atv üzerinde, arazide video çektim. Gimbal ile bu kadar çekemezdim sanırım. Gimbal+gopro7black mi note10plus mi desem harbiden note10 saplar.
Hanımda iphonex var. Insan çekerken sadece iphone kullanıyoruz. Dağ taş çekerken samsung.
Iphone'nun mikrofonunun daha iyi olduğunu duymuştum.
-
Selam hocam.
https://www.dxomark.com/rankings/#smartphones
Bu site en çok bilinen test ve puanlama üzerine kurulmuş bir sitedir. Karar verdiğin bir model olursa eğer yine youtube'dan mutlaka başka markalar ile karşılaştırmasını izleyerek teyit et hocam. Sonrası sende artık. :)
İyi akşamlar.
-
Hocam kamera konusu seni tatmin ediyorsa sadece mikrofon ihtiyaçsa bu işin piri rode.
https://www.cimri.com/rode-mikrofon
neredeyse tüm asmrlerde rode görüyorum hep.
-
-
Hocam merhaba
iphone ile ihtiyacınızı görebilirsiniz var ise. ek olarak bir yaka mikrofonu ile ses olayını daha kaliteli bir duruma getirebilirsiniz. video edit yaparken ses ayarını uygun seviyelere çekerseniz çok uğraşınız da olmamış olur.
+eğer video kaydı için bir cihaz sahibi iseniz iphone üzerinde garageband uygulaması ile harici mikrofona ihtiyaç duymadan çok kaliteli bir ses kaydı elde edebilirsiniz. geriye video ile birleştirmesi kalır.
-
Dostum ses kaydı, hele de enstrüman kaydı apayrı bir mesele ve bir parça deneyim+bilgi isteyen bir alan. Mesaj at konuşalım. Hem ürün tavsiye ederim, hem de fikir veririm. Enstrümanın ne olduğu bile önemli.
-
CanKirca bunu yazdı
Dostum ses kaydı, hele de enstrüman kaydı apayrı bir mesele ve bir parça deneyim+bilgi isteyen bir alan. Mesaj at konuşalım. Hem ürün tavsiye ederim, hem de fikir veririm. **Enstrümanın ne olduğu bile önemli.
** alalala, bu kadar fark ediyor mu ya, biraz anlatsana, mümkünse. niye böyle?
-
valla iphone hepsini ters takla attırır. apple fan boylara uyuz olurum ama sezarın hakkı sezara