En İyi Torrent Arama Şeyisi
-
bazı arkadaşların torrent bulmakta zorluk çektiklerini gördüm, ve bu konuyu açmaya karar verdim. uzun zamandır kullanıyorum. bilmeyenler vardır diye veriyorum adresi. site dünyanın en büyük torrent sitelerinde (10 adet) aynı anda arıyor ve sonuçları gösteriyor. yanlarında seed sayısını falanda veriuor. ona göre karar veriyosunuz hangisini indireceğinize.
www.youtorrent.com
-
eyw saolasın..
siteyi görünce aklıma başka bi site geldi :)
-
woww manyakmış hocam test için "red alert" yazdım sonuç olark 723 / 1018 cıktı sumotottent ten normal arasaydım sumoda aramazdım. cok yararlı bi motormuş :)
-
ozankaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------eyw saolasın..
siteyi görünce aklıma başka bi site geldi :)
-----------------------------benimde gelmişti zamanında ;)
-
hoja sağlam biyer çekiyorum hemen bi kaç film
-
beyler firefox un bi eklentisi var google cubuğu gibi yukarda duruyor istediğiniz her haltı aratabilyorsunuz üstelik birsürü farklı site bulabiliyor
http://www.ksourcerer.org/19363/download-torrent-bar-toolbar-firefox.html
burdan yükleyin
-
mininova.org
thepiratebay.org
-
tagext bunu yazdı:
-----------------------------mininova.org
thepiratebay.org
-----------------------------işte bu verdiğim site bu saydıkların ve 8 tane daha büyük torrent sitesinde arama yapıyor. seed leri falanda gösteriyor. güzel bişi, denemenizi tavsiye ederim
-
bu ff eklentisi firefox 3 b4 e uyumlu mu
-
hocam çok sağol da peki bu sitelere üye değilsek torrentlerini indirebiliyor muyuz? mesela torrentplanet.com dan bi film buldum ben üye değilim indirebilir miyim?
-
toorgle.com kullanıyorum ben bulamadığım şey yok gibi =)