En İyi Trojan
-
Prpratın kendsi troojan ztn..Bi gun adam sana senin yaptıklarının aynısını kolay bi şekilde yapar..
Sakın kullanmayın Prorat
-
yaa bi ara çok bolluk vardı.hangi trojeni kullnacaz diye seçim yapıyoduk.bu aralar fazla bişi yok.zaten yeni çıkan trojenleri takip etmek lazım antivirüslere yakalanmamak için.bu arada bi bilen hex muhabbetini biraz açabilirmi???
-
önce bir asm programıyla kodlarını görün.gerekli şeyleri alın.Sonra bir hex editörüyle içeriğini değiştirirsiniz
-
armut bunu yazdı:
yaa bi ara çok bolluk vardı.hangi trojeni kullnacaz diye seçim yapıyoduk.bu aralar fazla bişi yok.zaten yeni çıkan trojenleri takip etmek lazım antivirüslere yakalanmamak için.bu arada bi bilen hex muhabbetini biraz açabilirmi???
şimdi hex nedir ? : hexadecimal 16 lık sayı birimidir. 0..9,A,B,C,D,E,F şeklinde gider F 15 e eşittir (0-15) sen hex editörde edit yapacaksan b. iht le =FFEDAFF şeklinde harfler sayılar fln görecen bu da = hiç bi boq anlamıcanama hex i assembly e çevirmek mümkün
ama mesela delphi de yazılan bi prrog u editlemeye kalkasan hex e çevirnce deassemby etmem zor olacaktır... etsen bile anlaman 1 o kadar zorlaşacaktır...
hex editör den önce asmbly öğren faydasını görürsün
ben 2 senedir çalışıom mesela asm için ama microcontroller programlamaktan öteye gidemedim :))))
-
proagentin kendiside zaten trojan:D
-
Mesaj _aLTaN_ tarafindan 3 Aralık 2005 (Cumartesi) tarihinde yazildi.
Prpratın kendsi troojan ztn..Bi gun adam sana senin yaptıklarının aynısını kolay bi şekilde yapar.. Sakın kullanmayın Prorat
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Arkadaşlar tamam haklısınız proratın clientinde server ama başka doğru dürüst kolay kullanılabilen güzel bir trojen görmedim.He bi tek turkojen var ama oda server hazırlarken senin ipni(sabit olarak) istiyor.zor yani turkojen tek çare prorat.napalım girsinler benimkine bende hiç öle önemli birşey yok.birşey olduğunu fark edersem hemen modemin fişini çeker formata başlarım. -
piyasada ne trojanlar var bi bilsen
trükiyede 3-4 tane sık kullanılan var
mesela fluxu bi deneyin :)
Toplam Hit: 10145 Toplam Mesaj: 18