En İyi Türk Domain Firması Hangisi?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------xz bunu yazdı:
-----------------------------isimtescil domain konusunda sorunsuz çalışıyor , o kadar domain aldım herbir işlem basit ve hızlı ayrıca ucuz da
ama bu firmanın hostinginden uzak durun
-----------------------------kadriye denk gelmedi demekki :)
-----------------------------aynen xz ye bende katılıyorum
-
kod bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------xz bunu yazdı:
-----------------------------isimtescil domain konusunda sorunsuz çalışıyor , o kadar domain aldım herbir işlem basit ve hızlı ayrıca ucuz da
-----------------------------kadriye denk gelmedi demekki :)
-----------------------------haha kadriye sakın sanada mı denk geldi ?
ben ona iş yaptırmak için tam 3 hafta aralıksız mail attım. en sonunda şikayet var a filan konu açtım zar zor yaptılar, onuda kadriye yapmaıd.
ben şikayet ettim o kadını sende etseydin bari :D
-----------------------------fcn anlatıp duruyodu kadriyeyi ordan biliyom :)) adam sinir hastası oldu :)
-
o kadriyenin adını şurda anmayın arkadaşlar cidden sinirlerim allak bullak oluo
kadınla aylardır yazışıorum telefon açıorum falan hala halletmedi ama nezaman konuşsam halletmiş gibi konuşuo
valla benim blacklistimde kafam girsinlerden isimtescil yani ttnetle aynı kefeye koyuyorum okadar muzdaribim düşünün
ayrıca googlea isimtescil kadriye die yazarsanız sdece benim deil bütün internet aleminin o kadından bıktıgına şahit olabilirsiniz
en son sırf o kadın icin site açıldıgıını biliyorum
allah nasıl biliyosa ole yapsın hepsini
en sonunda gidicem fbs bilişim midir nedir aslında yarım saatlik yol ama cidden üşeniyorum yoksa yapcagımı bilirim
-
ben isimtescil kullanıyorum idare eder
nic.tr de hoş :|
-
isimtescil domain konusunda sorunsuz çalışıyor , o kadar domain aldım herbir işlem basit ve hızlı ayrıca ucuz da
-
natrodan a hocam
-
Natro aralarında iyi olanlardan.
networksolutions.com namecheap.com yada godaddy sağlam gavur firmaları.