En İyi Uçak Oyunu Tavsiyeleriniz
-
hacı abi onun crack i yok bea
-
DestinatioN bunu yazdı
hacı abi onun crack i yok bea
hassiktir harbi mi lan:(
-
Hawx 1 indiricen hawx 2 ye crack daha çıkmadı nasıl bir yöntem kullandılarsa
-
hawx
-
çizikçi
-
dyrnade bunu yazdı
Burda yazmışlardı geçen sene Blur'un uçak versiyonuydu oyun bayağda eğlenceliydi sıkıldığımda girer girer oynardım süperdi ama adını hatırlamıyorum hatırlasam yine indiricem zatende.
skydrift hocam bahsettiğin oyun :)
-
FSX varken gerisi yalan...çocuk oyunu kalanı
-
Ka1nsha bunu yazdı
Hawx 1 indiricen hawx 2 ye crack daha çıkmadı nasıl bir yöntem kullandılarsa
Hocam yöntemden falan değil. Ben H.A.W.X. 2'yi orjinal aldım. Nadir yarım bıraktığım oyunlardan biri. Hele ki orjinal alıp da yarım bıraktığım tek oyun. Joystick olmasına rağmen zevk vermiyor :P Aslında arkadaşlar Co-Op yapmak için almıştım ama o iş de olmadı.
Crackerlar bile anlamış ne olduğunu, crack çıkarmamış, ben orjinalini alınca anca dank etti :) Eh, insana ulaşılmaz cazip geliyor, piyasada crack olmayınca "acaba bu nasıl bir oyun" diyor insan :)
ecstatic_60 bunu yazdıFSX varken gerisi yalan...çocuk oyunu kalanıHocam benim aklıma da ilk o geldi, dahası da var ama arkadaş simülatör istememiş :P
-
hoca hawx 1 ve 2 yi de oynadım. heyecan dolu bir oyun ama bana göre çok bağlamıyor kendisine
Crimson skies film tadında bir oyun. müzikler şahane fakat 1920 li yıllarda geçtiği için tam donanımlı birşey bekleme. keza red baron da aynı şekilde
free olarak uçmak istiyorsan GTA SAN ANDREAS oyunundaki hydra Jet uçağını(flu halde) uçurmak bana daha zevkli geldi (hilesi JUMPJET)