En İyi Video Oynatıcısı
-
En iyi oynatıcı yok hergün yeni özellik ekleniyor
VLC niz ve KMP niz olsun her formatı sorunsuz oynatabileceğinizi bilin.
BS nin tek altyazı arama özelliği varki 10snlik birşey zaten format ve görüntü kalitesi daha çok önemli
splash pro ise bazen sorun çıkartıyor ve çok az ayar var altyazıda problem çıkarsa düzeltme imkanı yok ama görüntü kalitesi iyi
media player classic veya cinema kodek kullananların kullandıgı playerler ve bilgisayarın yavaşlamasına hatta çökmesine kadar sorun yaratabiliyor
o kodekler , bir daha asla kodek ve wmc kullanmam. Hepsi bir arada kendilinden kodekli playerlere yönelin.
-
cem-engine bunu yazdı
splash pro diyorum ben
nedense gom bazı videolarda (özellikle hd) donma yapıyor.splashtan bayağı memnunum görüntü kalitesi de çok güzel ama tek sorun alt yazıyı ileri ya da geri alma tarzı bir şey bulamadım :D
bende donma yok, bilgisayarın özellikleri sağlamsa gom configden ayarlarını yap.
-
vlc iyidir
-
km player
ama media player daha kaliteli görüntü ve ses sağlıyı gibi
-
eğer ben playerların ayarlarından anlamam diyorsan splash pro ex muhteşem görüntü sağlar çok az ayarı var basitçe kurcalayıp deniyebilirsin
eğer ayarladan anlarım dersen pot player ya da km player ayarlı haliyle bunlardan da muhteşem görüntü elde edersin gerisi boş
BlackApple tarafından 11/Şub/13 12:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Km player'den şaşmayın.
-
MPC-HC & PotPlayer.
-
splash pro bendeki seriali blackliste aldıydı o zamandan beri lite versiyon kullanıyorum buna bir çözüm bilen var mı?
-
Gom player akar, diğerkeri bakar,
-
k-lite mega codec pack'li Media Player