En İyi Virüs Güm Güm Zuhahaha
-
arkadaşlar bana öyle bi virüs prog gönderinki karşı tarafın anasını deil sülalesini ağlatıyım aranızda bunu tahribat.com dan saklayan terbiyesizler varsa mail atabilir
-
Nasıl bieşy istiyon tam olarak?
-
aga ilk önce antivirüs yakalayamasın mümkünse msn ile kabul edilmeye gerek kalmadan yollansın işini bitirsin masum insanların canını yakarsam bilgisayarım çöksün
-
sen de cok sey istion be abi:D ben msnde adam gibi dosya paylasımı yapamıyorum ki cok yavas ama forumda vardı maille format falan windowsa format komutu giriodu bir arastır istersen
-
her hackerin veya hacker yolun da gidenin sadece kendine ozgun is bitirici yontemleri vardir..ve onu asla kimseyle paylasmaz..ne oldum deyil ne olacam..
-
Gümletme Virüsü yollayalım. Hiç bir antivirüse yakalnmıyor. Ctrl+alt+delete kitleniyor Başlat yok oluyor. Bride ekran kapat ben die yazı çıkıyor. O yazıya çok tıklarsa reset atıyor alet. Fena bişey değil. Bana tahribatlıyım diye geçinen bir adi yollamıştı mesleğe ilk girerken. İstersen pm at vereyim.Birde tabi not defterinde yapacağın daha zararlı şeyelr var.
-
hard formatter xp
-
Arkadaşlar bana eğer buabilrisenizki bulun dıyemem zor bişi zobot virüsünün kodlarını nerden bulabılırm?
-
siyahbereli bunu yazdı:
her hackerin veya hacker yolun da gidenin sadece kendine ozgun is bitirici yontemleri vardir..ve onu asla kimseyle paylasmaz..ne oldum deyil ne olacam..
aynen kat1l1yorum -
arkadaşlar banada oyle bir virüs verindi sabit d,isklerin silsin bitirsin varsa link yaparmısınız ben indireyim tşk...
-
onun ben eski sürümünü kullanıyorum manyak bişi öneririm yeni sürümü herhalde daha manyaktır şu an yüklüyom görcez
Toplam Hit: 8550 Toplam Mesaj: 25