En İyi Virüs Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Deep Freeze kur harici hard disk veya büyük boyutlu flash disk kullan. İnternetten indirdiğin döküman ıvır zıvır ona atarsın. En ama en etkili ve kesin yolu bu. Belirli bir klasöre yazma izni de verebiliyordun hatırladığım kadarıyla. Ama şifreyi unutursan sıçarsın o ayrı.

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

avira+comodo+zemana keyfine bak :D

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snncr
    snncr's avatar
    Banlanmış Üye
    Dişi

Ucu bucağı olmayan internet aleminde işimize yarayan birçok dosya indirmek durumunda kalıyoruz. Fakat bu programları indirdiğimiz siteler veya dosyalarda kötü amaçlı hazırlanmış virüs dediğimiz yazılımlar yer alabiliyor.

Peki bu virüsler bilgisayarımıza ne gibi etkiler yaratıyorlar? Örnekleme yaparak bunu çok basit bir şekilde anlayabiliriz. Nasıl ki vücudumuza giren bir virüste hastalanıyor ve yataktan kalkamıyorsak, aynı tepkiyi bilgisayarımızda veriyor ve yavaşlıyor. Tek problem bu değil, kişisel güvenliği de tehdit ediyor. Bu tarz problemlere karşı koymak içinde antivirüs programları karşımıza geliyor.

Peki hangi antivirüs programları kullanılmalı? Şunu belirtmekte fayda var, karar vermeden ve indirmeden önce YouTube’da bulunan inceleme videolarını izlemenizi öneririm. Bu sayede kafanızda ki soruların cevabını tam olarak almış olacaksınız.

Listemizdeki programların çoğunun ücretli ve ücretsiz seçenekleri sunuluyor. Bunları da her programın altında belirttik.

Gelin sizler için incelediğimiz antivirüs programlarına beraber bakalım; https://paratic.com/antivirus-programlari/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    snncr bunu yazdı

Ucu bucağı olmayan internet aleminde işimize yarayan birçok dosya indirmek durumunda kalıyoruz. Fakat bu programları indirdiğimiz siteler veya dosyalarda kötü amaçlı hazırlanmış virüs dediğimiz yazılımlar yer alabiliyor.

Peki bu virüsler bilgisayarımıza ne gibi etkiler yaratıyorlar? Örnekleme yaparak bunu çok basit bir şekilde anlayabiliriz. Nasıl ki vücudumuza giren bir virüste hastalanıyor ve yataktan kalkamıyorsak, aynı tepkiyi bilgisayarımızda veriyor ve yavaşlıyor. Tek problem bu değil, kişisel güvenliği de tehdit ediyor. Bu tarz problemlere karşı koymak içinde antivirüs programları karşımıza geliyor.

Peki hangi antivirüs programları kullanılmalı? Şunu belirtmekte fayda var, karar vermeden ve indirmeden önce YouTube’da bulunan inceleme videolarını izlemenizi öneririm. Bu sayede kafanızda ki soruların cevabını tam olarak almış olacaksınız.

Listemizdeki programların çoğunun ücretli ve ücretsiz seçenekleri sunuluyor. Bunları da her programın altında belirttik.

Gelin sizler için incelediğimiz antivirüs programlarına beraber bakalım; https://paratic.com/antivirus-programlari/

yıllardır bilgisayar, internet kullanırım ben antivirüs programı muhabbetine inanmıyorum, kullanmadım, kimseyede tavsiye etmiyorum. bi kere kafadan antivirüs programları bilgisayarı çok yavaşlatıyor. ben ilk bilgisayarım windows me idi. yani ortalama 20 yıldır bu işin içindeyim. ben normal bir bilgisayara format atıp winxp falan kurduktan sonra herşey normal gerekli programları kuruyorum winrar, winamp, ofis falan sonra antivirüs KURMAM GEREKİYORSA hele hele kaspersky kurarsam edepli konuşayım; içine ediyordum bilgisayarın (: yılların pc teknik servis işi yapmış biri olaraktan bu tarz durumlarda formattan başka bi çözümüm hiç demeyim yalan olmasın (: pek olmadı. saygılarımla (;

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    snncr bunu yazdı

mmmm backlink kokuyor.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
Toplam Hit: 2459 Toplam Mesaj: 16