En İyi Yapabildiğiniz Şey Nedir?
-
Cok iyi combocuyum :D
Ha bide Csyi Cok iyi oynarIm
En iyi yapabıldıgım 2 seydir..
Yapamadıgın sey deseydın cok sey yazardım :D
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------
rezil olmak amk :D yada hiç bir şeyi düzgün yapamamak :D gerizekallılık var sonra :D mal falan :| kendimi sikesim var :|
en güzeli bu amk yetiştiremezsin yoksa sen kendınle baya bı ıdare ederdin amk :))bi boka yaradıgımız yok ama iyi küfür ederim sinirlendımmı saydırıyorum amk :)
-
hyro bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
hiç bişey
hiç birşeyi bile yapamadığım günler oluyor.
-----------------------------felsefe mi yapıyon lan :D
-
çok güzel sesim vardır ve çok iyi kullanırım. derecelerim var bu konu hakkında.
web tasarımı yapabilirim photoshopu çok iyi kullanırım :P yanında fw-dw-flash-illustrator kullanabilirim.
ney org kanun ermeni duduğu piyano çalabilirim.
derslerim çok kötü sosyalitem güzel geçiniyoruz işte.
-
BadSector bunu yazdı:
-----------------------------çok güzel sesim vardır ve çok iyi kullanırım. derecelerim var bu konu hakkında.
web tasarımı yapabilirim photoshopu çok iyi kullanırım :P yanında fw-dw-flash-illustrator kullanabilirim.
ney org kanun ermeni duduğu piyano çalabilirim.
derslerim çok kötü sosyalitem güzel geçiniyoruz işte.
-----------------------------bana bi kayıt yapıp atmaıdn ya ne diyim sana..
-
Çok güzel bi boka yaramam.
-
evde yanlız yaşadıgım halde, önce kapının kapalı oldugunu kontrol edip sorada aynaya bakarak itinayla küfür ederim,sora kahvaltı edip işe giderim
elimden ancak bu geliyor
-
herşey iyiye giderken onu kötüye yormak nasılsa onu çok iyi yapıyorum.. kötüye iyiye çevirmek için çok güzel uğraş veririm..sonra o iyiyi tekrar bunamaya sokmak için vargücümle uğraşır kötü hale getiririm.. böyle sürer gider bu..
ya iyisin ya kötü. -
en iyi yapabildiğim şey dostum dediğim arkadaşım dediğim yada güvendiğim kimseden kazık yemek... çook duygusalım amk vicdanımı zikiyim aşırı iyi niyetliyim kimseden nefret edemiyorum kimseye kin duyamıyorum...nasıl bişeyim nan ben:|
-
yine cia yine cia başlığı görünce tamam dedim bunu gene cia açmıstır :| ....konuya dönersek en çok yapmayı sevdiğim şey çalışmak düzenli bi şekilde