En İyisinden Bi Portal
-
selam tahribat milleti sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum bana güvenilir bi portal önerirseniz sevinirim ama siz şimdi otur kendin yuaz diceksin ama ben asp bilmem siz bi yardım ederseniz sevinirim
-
iportal x
yada webwiz forum kur anasayfayı frontpage ten yap
bide aspdotnetnuke var ama o .net olduğundan biraz karışıktır -
iki kere göndermiş
-
vistabb kullan,görünümü ve güvenliği iyi sayılır.Sen yorulmadan birçok ünlü modül kurulmuş bir şekilde kullanırsın.
-
ben ldu portal ı tavsiye ederim
-
fusion tercihlerimin en başında gelir nasıl bi portal oldugun öğrenmek istiyorsan pc_tosun@hotmail.com her türlü desteği saglarım selametle
-
xoops sağlamdır...
-
mk portal(her php foruma uygun) ve smf kurarsan tiny portal iyi php içerikler için
-
hocam önce asp mi php mi nasıl bir portal istiyon ne için kullanacan bunları belirtseydin daha çabuk yardım alırdın.
forummu kuracan kişiselmi olacak -
eğer free host kullancaksan işine en çok asp sitem yarar.Bi kaç güvenlik açığı var ama çok fazla yok.Kurulumu ve tasarımıda kolay.
Ücretli bi host kullancaksanda th3Abdo dediği gibi xoops kullan.Dcp portalıda araştır.O da güzel.Portal konusunda da fazla bilgi için msn ekle webmaster@gpbilisim.com eklersen yardımcı olurum ;) -
smf+tinyportal iyi gider sağlam olduğunu duyuyorum
joomla var bide mambo felan ama tam bilmiyorum onları smf ye entegre edip kullanıyosun.
Asp sitemin açığı çokmuş tavsiye etmiyorlar. Gnuturk var bide bak istesen sagda solda bulursun yani.
Toplam Hit: 2271 Toplam Mesaj: 12