En Kaliteli Yaprak Jilet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

bende birkaç yıldır ustura kullanıyordum sonraları vakit olmadığı için gillette blue 3 e döndüm fakat şimdi 10 liraya alttaki cihazı aldım bunla oluyorum,şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki haftada bir traş olanlar için usturadan iyisi yok,yok gün aşırı 2-3 günde bir traş oluyorum diyorsanız da blue 3 çok rahat işininizi görür...

http://www.yenicarsim.com/dingling-607-sarjli-sac-sakal-tras-makinesi-hasyar-ticaret/sac---sakal-duzeltme-makineleri/id/138711/

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

arkadaşlar bana traş fırçası tavsiye edin ucuzundan ? 5-10 tl ye düzgün birşey bulunurmu ?tahtakalede

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı

arkadaşlar bana traş fırçası tavsiye edin ucuzundan ? 5-10 tl ye düzgün birşey bulunurmu ?tahtakalede

marshall veya dyo işini görür.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

bende haftada bir traş oluyorum, en iyisi ustura tıkanma mıkanma sorunu. ustura ile yüzümü değil ama elimi kestiydim :)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

bende haftada bir traş oluyorum, en iyisi ustura tıkanma mıkanma sorunu. ustura ile yüzümü değil ama elimi kestiydim :)

aerosol traş köpüğümü kullanıyorsun ? yada eski üsül arko sabunlardanmı ? 

Toplam Hit: 6003 Toplam Mesaj: 26