En Kolay Basit Ve Uygun Fiyatlı (Örnekli) İnternet Siteleri (İstek)
-
Merhaba Arkadaşlar ,
Bir arkadaşım alçı dekorasyon boya vs işler yapıyor.
Müşterilerine referans ve ciddiyeti belirtmek anlamında bir web sitesi yapması - yaptırması gerekiyormus.
Maddi durumu o kadar iyi değil , Ona destek olmak için bir web sitesi yapalım diyorum da , fikir verirmisiniz bana?
Nerden? Nasıl fiyata? Nasıl birşey yaptırabılırız?
Şu isim tescil de hazır paketler var Lite olanı Yıllık : 15$ gibi bişey :)
http://www.isimtescil.net/webklavuzu/webklavuzu-lite-tasarim-paketi.aspx
Buna benzer önerebilecegınız bişiler var mıdır? -
sitenin sabit bir içeriği olacaksa yani sürekli içerik değişip eleman yeni şeyler eklemeyecekse en iyi yol hazır site programları kullanarak html sayfalar oluşturmak (çeşitleri de vardır belki bilmiyorum) ya da kendin bir tane css scripti bulacaksın onu kendinize göre düzenleyeceksiniz.
hazır site yapmak için programları web creator diye aratabilirsin, css scripti için de free css template diye. bunları basit html/css bilgisiyle
düzenleyebilirsin. vermiş olduğun linkte de snırım kendi creatoru var ama temel mantık aynıdır ve burada host/domain hariç. o yüzden uğraşayım
diyorsan kendin yapabilirsin bir şeyler hazır şeyleri editleyebilirsin sonrada bir host/domain alırsın. belki host için buradan reseller olan arkadşlar
ücretsiz verebilirler
-
Sürekli değişecegını sanmam hocam.
Yaptıkları işleri koyucaz , İletişim vs koyucaz , Hakkımızda ve bi kaç resim falan :) -
o zaman hazır template kullanabilirsin hocam yüz binlerce var internette :) sadece basit bir html bilgisi ve css bilgisi gerektiriyor. hatta işini kolaylaştrmak adına dreamweaver gibi bir program kullanabilirsin düzenleme işlemleri için çok daha rahat olur, html ile uğraşmazsn
-
unbalanced bunu yazdı
o zaman hazır template kullanabilirsin hocam yüz binlerce var internette :) sadece basit bir html bilgisi ve css bilgisi gerektiriyor. hatta işini kolaylaştrmak adına dreamweaver gibi bir program kullanabilirsin düzenleme işlemleri için çok daha rahat olur, html ile uğraşmazsn
Tamam üstad sagolasın :)
JiggSaw tarafından 01/Oca/13 14:38 tarihinde düzenlenmiştir
Bi kaç güne yapayım deneyelim bakalım :)
Aslında böyle bişi de yapılabilir :) Güzel değil ama detaylı ... http://www.birlikdekorasyon.com/index.html -
wordpress ten kurcala güzel seyler bulursun. Değiştirmesi oynamasi da cok kolay. Sen opencart kurmayi biliyorsun wordpresste ayni opencart gibi cok basit cok kolay ve kullanişli. herşeyi sitelerde bulabilirsin geniş
-
Wordpress için bir çok hazır site var hocam. Sadece bir tema bulursan iyi gider yani boşa paket maket elma.
-
http://www.websitex5.com/en/index.html
Cracklisini bul hallet :)
-
Eywallah üstadlar çok çok teşekkurler , soyledıkelrınıızı hepsını kurcalıyorum :)
Zaten yapabilirsem de yayınladıgımda sızlerınde gorusunu alırım :) Maksat dosta yardım olsun :) -
suhatuna bunu yazdı
Eywallah üstadlar çok çok teşekkurler , soyledıkelrınıızı hepsını kurcalıyorum :)
Zaten yapabilirsem de yayınladıgımda sızlerınde gorusunu alırım :) Maksat dosta yardım olsun :)Babuş senin işine en kolay görecek olan bence wordpress. Gerisini düşünürsen vallahi pesss
kafiyeli oldu ya la :)
-
HannibALgan bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
Zaten yapabilirsem de yayınladıgımda sızlerınde gorusunu alırım :) Maksat dosta yardım olsun :)Babuş senin işine en kolay görecek olan bence wordpress. Gerisini düşünürsen vallahi pesss
kafiyeli oldu ya la :)
Olm la ben opencart hazır kurmayı ve kurdutan sonra içerıgını degıstırmekten öteye bişi bılmyıorum kı laa :D