En Kolay İngilizce Öğrenmenin Yolu
-
Hojalar Başlıktaki Gibi İngilizceyi En Kolay ve Detaylı Olarak Öğrenmenin Yolunu Arıyorum ? Hangi Proğram Yada Hangi Görsel Anlatımı Up Edersiniz ?
-
:| Başlığa Bak Ben Neden Böyle Bişe Yaptım Yaarab :D İngilizce Öğrenmenin En Kolay Yolu Olcaktı. :S
-
en iyi yolu pratik yapmak yani kurs a gidiceksin
ben pc başında oldum için yıllardır neredeyse yazma dilinin tamamını biliyorum ama konuşurken çok zorlanıyorum
bir şeyi yazıyla sorsan cvp ını veriyorum ama pratikte olmuyor
yabancı dilleri en iyi şekilde öyle öğrenirsin kurs a git bol bol pratik yap konuş yabancı dillerdeki kitapları okumaya onları türkçeye çevirmeye çalış
bunu yaparken sözlük yanında olsun ezberlersin.
ama gene de başka bir dili ileri zeka deilsen 1 yıl gerekio adam gibi konuşmak için
-
dil dile değmeden öğrenilmez :) şaka bir yana ne bilim yurt dışından arkadaşlar edin sohbet muhabbet et google talk gibi programlarla sesli konuşma yap. yada gideceksin bir kursa orada öğreneceksin diyeceğim bunun yandaşı değilim. teorikten bir halt çıkmaz. lafımın arkasındayım dil dile değmeden dil öğrenilmez. git arkadaş edin. başta translate ile çevirirsin belki sonraları öğrenirsin. haaaaaa ilk önceee grammer öğren hafiften. cümle kurma yöntemlerini vorb1,2,3 halleri soru cümlesi nasıl kurulur falan filan bunlara az göz gezdir. Eğer kaynağa ulaşamam diyorsan bana özelden bi mesaj at benim elimde temel cümle kurulumlarıyla alakalı çıktılar var. tarar gönderirim sana
-
olm kursa gidip tonla para bayılmadan öğrenemezsin :) bana 8 yıldır gösteriyorlar öğrenmedm mesela :) ama gidip tonla para bayılacan ki için cız edecek ki param boşa gitmesin diye azimle oturup öğrenecen :)
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
olm kursa gidip tonla para bayılmadan öğrenemezsin :) bana 8 yıldır gösteriyorlar öğrenmedm mesela :) ama gidip tonla para bayılacan ki için cız edecek ki param boşa gitmesin diye azimle oturup öğrenecen :)
-----------------------------öğrenmeyecek adam çoğaltsan yine öğrenemz :) örnek ben. gittim o kadar macarca kurslarına olmadı beceremedim. sonra bi macar kızla tanıştım dil dile değdi şak ben bülbül kesildim :)
-
Hocam bi kere kolay öğrenirim diye bişey yok.O tamamen senin bir rüyan.Ben 2 sene önce bişey bilmiyordum pek.2 senedir yabancı arkadaslarla falan konusuyorum sağdan soldan ingilizce ne görürsem okumaya calısıyorum ing. filmler,cizgi filmler izliyorum.He suan fena değilim ama hala iyi düzey ingilizce biliyorum demem için nerden baksam 2 sene yada cok kasmam gereken bir yol var.Kaldı ki ağızla konusulanıda kolay anlamıyorum.Yani bu ingilizceyi html diliyle falan karıstırmayın 1 haftada yada 1 ayda öğrenilmez :)
He en iyi yollardan birini sana söleyeyim.Gidiceksin tatil için Amerikaya yada İngiltereye orda 1 ay kalıcan.2 sene gittimi bide sen biraz kasarsan evde yazılar okursan ders calısır gibi calısırsan konuları falan o zaman öğrenirsin.
-
Kurs falan hikaye git boşyere gidip tonla paranı dökme. Ufak hikaye kitaplarıyla başla az biraz biliyorsundur zaten. Sonra daha üst seviye kitaplar romanlarla vs devam edersin. Kurs falan hikaye hoca orada da grammerden başka bişi öğrenemezsin. Dil memleketinde öğrenilir. Varsa paran hiç buradaki kurslarla uğraşma ver elini amerika (: yada kursa vereceğin parayla work & travel filan yap falan filan...
-
Dayligt Eğitim seti..78-79 cd toplamda..
indiremezsen gonderebilirim :F
dvd basi 1,5 Tl :F
5 dvd toplam zaten..
-
hacı dil öğrenmenin kolayı olmaz ama en sağlam öğrenme yolu yaşayarak öğrenme paran varsa git yurtdışına.çünkü Türkiye olduğun sürece ingilizce senin için bir zorunluluk olmayacak sadece dersten derse veya eğitimden eğitime ingilizce konuşacaksın sonra yine Türkçe yurt dışına gidince konuşmak derdini anlatmak için mecburen ingilizce konuşacaksın.
-
İngilizce dilini öğrenebilmek için eğer temelin yoksa ki vardır liseden orta öğretimden vede az buz gramer biliyorsan sana tavsiyem 1 kur eğitim al bir kurstan ama iyi bir kurstan korkma kıy paraya git bir kur için sonra çabuk ilerletirsin aşağıda vericeğim programlarla..
1- Tell me more --Dünyada en çok kullanılan sanal ortam dil eğitmenidir. bulmacalar mikrofonla ses analizi ile telafuz doğrultma belli konular üzerinde eğitim yapyor internette araştır indirme linklerini bulursun
2-English For you: dersane ortamında gene grammer konular üzerine işlenmiş her bir cd de.. internette indirme linkleri mevcut
3- Daylight : yukardakiler kadar kaliteli değil ama gayet getirisi olur sana eğer grammer eksiğin çoksa vede anlamkta zorluk çekiyorsan mutlaka indir.. internette mevcut
4- kaynak kitap olarak ELS serisini tavsiye ederim bu kitablarnda pdf versiyonu nette mevcut..
eğer bu saydıklarımın süresini sorarsan dediğim gibi temelin varsa ve bunlarla birlikte 4 ay gibi bir sürede bir ingilizle sohbet edicek kadar iyi seviye ingilizceye kavuşursun ama azim ve çalışmayla herşey insanda bitiyor birşeyi sevip aşkla yapmak kadar lezzetlisi yoktur..
Quality is more important than Quantity