En Kötü 100 Film Listesi
-
m.ali hep komedi filmlerinde oynuyor ve hepsinde başarısız. adamın götündeki kıl ağarmış daha ne bekliyorsunuz bu heriften...
türkiye'de zaten yapılan filmlerin büyük bir çoğunluğu komedi üzerine... bunlarda da m.ali'nin işi yok hemşerim oynamsın gitsin o şovmenlik yapsın. yeni gelenlerin önünü kesmesin. -
mali çok iyi bir oyuncudur.. :)
senaryo ve yönetmenler sebebiyle o sikindirik rollerde o dandik oyunculuğu sergiliyor. ayrıca star tv zamanından kalma anlaşma ve borçları da vardı ne oldu bilmiyorum..
ama ciddi rollerde harikalar yaratan bir oyuncudur kendisi. ayrıca seyfi dursunoğlu (huysuz virjin) dan sonra yaşayan en iyi şovmendir..
-
yok hocam yok türk filmlerinde iş yok. cüneyd arkının kaleden kaleye uçtğu filmleri özler olduk. hele son çıkan çıkacak olan filmler tam bir fiyasko. kültürümüzden iyice uzaklaşıyoruz.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------mali çok iyi bir oyuncudur.. :)
senaryo ve yönetmenler sebebiyle o sikindirik rollerde o dandik oyunculuğu sergiliyor. ayrıca star tv zamanından kalma anlaşma ve borçları da vardı ne oldu bilmiyorum..
ama ciddi rollerde harikalar yaratan bir oyuncudur kendisi. ayrıca seyfi dursunoğlu (huysuz virjin) dan sonra yaşayan en iyi şovmendir..
-----------------------------katılıyorum.ayrıca Godfather üçlüsünün üstüne film tanımam.
-
güzel türk filmleride var bence. hemde o listede olmayı hak kazanan. mesela kutsal damacana . hiç bir filme bu kadar gülmemişimdir :D
plajda mesela çok kral film :) bana göre 2. sırada plajda var :P
son yıllarda güzel filmler yapıyoruz. yavaş yavaş. yakında o listeye "sokarız". yani yerli filmlerimizi sokarız :D
-
plajda :| bir oyunculuk rezaleti. rol yapmayı beceren bi kişi olmamı?
-
mahsun kırmızı gül ün beyaz melegini izlemenizi öneririm
-
stephen king işte yazdıqı ktabın filmi 1. oluyo :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------güzel türk filmleride var bence. hemde o listede olmayı hak kazanan. mesela kutsal damacana . hiç bir filme bu kadar gülmemişimdir :D
plajda mesela çok kral film :) bana göre 2. sırada plajda var :P
son yıllarda güzel filmler yapıyoruz. yavaş yavaş. yakında o listeye "sokarız". yani yerli filmlerimizi sokarız :D
-----------------------------bende tam tersini yazacaktım
izledigim en kotu film kutsal damacanadır, 1.5 saat işkence resmen
-
AKSU92 bunu yazdı:
-----------------------------
neye göre kötü be kötü görecelidir.
-----------------------------kar - zarara göre
ama bu senenin en balon filmi indigene constu
oda yerli değil . artık greenwooduma b.k atmasınlar