En Küçük Windowsl Lu Şey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Aradigim cihazda 3g olmali siim kart  girisi wifi ve titreşim oluyorsa dHa iyi olur mesela sahadan acik gol olunca ses ile beraber titreşim olsa yada Outlook mail geldi titrese boyle bir cihaz olsa super olur

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

intel edison

senin derdinin çözümü olabilir hocam ;) cebine  3-4 tane sığdırabilirsin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

zamanın u3 çılgınlığında sandisk cruzer u3 almıştım. kendi deposundan u3 portable flasha yükleyebiliyorsun. bir süre sonra u3 furyası bitti. o zamanlardan kalma bi pro var. istediğin programın kurulum dosyasını atıyorsun u3e çeviriyor. sonra kur flasha istediğin pcde kullan. şu an program bulmak epey zahmetli olsa da zamanında çok kullanıyordum. veri kaybı olmuyor orası güzel. yoksa al bi 4gb flash bi live linux ya da win at çok güzel kullanılır. ama takıp çıkardıkça veriler sıfırlanır.

şöyle bir buton çıkıyo karşına ekranda istediğin yere sürükle bırak yapabiliyorsun.

butona tıklayınca da şu şekilde bir menü çıkıyor. yüklediğin prolar da teamviewer yazan yerde sıralanıyor.

edit: olayı yanlış anlamışım çok şey olunca şey oldu sanırım

joe_black tarafından 20/Oca/15 17:04 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2428 Toplam Mesaj: 14