Tahribat.com Forumları
Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
En Sağlam Cep Telefonu...
Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
-
Sİzce Bozulmaya ve Kırlmaya karsı en sağlam cep telefonu markası nedir..?
-
3310 kendi basına merdiven inebiliyo...
-
Motorolanın eski modelleri epey sağlam,gerçi şmdik modellere göre biraz takozlar ama her türlü çarpma,darbe vs.ye iyi dayanıyorlar.
-
eski erricson +610 :)))
-
ericson gh688
kamyon şöförleri takoz olarak bile kullanıyo. -
3310 dan sağlamı yok hoca merdivenden iner,çatıdan düşer,direkten atlar,camdan atlar,atarsan kafa deler,içinden şıngır şıngır sesler gelir yine de bana mısın demez.daha sağlamını görmedim...
-
kesinlikle katılıyorum bence de en iyisi 3310. En az 50 defa düşürmüşümdür ama hiçbişi olmamıştı telefonaaa...
-
bir 3310'um waerdi. yazlikta triplexin catisindan dustu, mayomun cebinde kalmis denize girdi[sac kurutma ile kuruttup calismaya dewam etti], ist-avcilarda e5 ustundeki kopruden asaği dustu muhtemelen bir arac ezmis olacak ki kapaği kirildi sadece izmir candarlinin tasli yollarinda futbol oynandi 3310 da top rolunde idi yine de bana 4 sene dayandi. [Yanliz pili bozuluyor sarj etmeyi bilmediğimdendir oda]
ama bu bence nokianin ozelliği bir cok telinde waer su an 3200 kullaniyorum bunun da az macerasi olmadi 2. kata tirmanir iken arada bir yerde dustu buda, yeni cikan buyuk ekranlari haric nokianin butun telefonlari cok saglam oluyor. 5210 su altinda bile kullanila biliyor hatta :) -
3310 olayına da katılıyorum,Nokia marka telefonları pek sevmeme rağmen kullanmak zorunda kalmıştım,ancak o zaman anlayabildim ne kadar sağlam olduğunu.Sinirlenip duvaran sektirmece bile oynadık,yeri gelir kavgada karşıdaki adama bile fırlattığında sağlam kalıyor,bumerang gibi telefon yapmış adamlar.
-
bence eskiden cine5 in dağıttığı ericsonllar inşşaatta kullanılardı işçiler bazen takoz niyetine
-
a1018
Toplam Hit: 2235 Toplam Mesaj: 14