En Sağlam Forum Scripti Hangisi ? ( Tavsiye Lazım )
-
Arkadaşlar adaha önce forumlarla işim olmamıştı ama şimdi var.
En çok kullanılan en güvenli en çok desteği eklentisi otu boku bulunan forum scripti hangisi ?
vbulletin ücretli sanırım. şimdi biri şikayet eder sonra uğraş dur.
Hangisini tavsiye edersiniz ?
-
-
Homer bunu yazdı
MyBB, phpBB nedendeğil ?
-
ErotikPanda bunu yazdıHomer bunu yazdı
MyBB, phpBB nedendeğil ?
ben smf kullandım.çok rahat ve açık kaynaklı sen yazdıkların gibi.başka alternativleri müridler yazarlar.
-
oncelik siram:(vb harici)
smf
phpbb
mybb
ucretsiz istiyosan smf oneririm,
paran varsa lisansli vbulletin oneririm
-
phpbb kurabilirsin son sürümü güvenli, hızlı ve eklenti desteğide oldukça fazladır.
-
vbulletin bence :))
Tabiki ücretli olduğundan sıkıntı onun dışında bir üst mesaja katılıyorum
-
kuracağın forumun içeriğine göre değişir. biraz bilgi ver ona göre tavsiye edelim.
-
smf daha iyi gibi geldi bana ücretsizler arasında ama Vb tabiki şuan en iyisi diyebilirim. Seo sorunlusuyum diyosan vb yada smf kur seo için daha iyiler.
-
VB kullanan büyük cogunlukta oldugu icin, meyve veren taslanir hesabini unutmayalim..
VB kullanicaksan lisansli olucak eklenti kullanicaksanda bokunu cikarmicaksin hatta bilgin varsa kendin yazicaksin.
Ozaman senden iyisi olmaz..
Gelelim diger Forum sistemlerine ...
smf sistemi gercekten cok iyi ve hizli yonetimi kolay ama eklenti tema konusunda ileryelemessin. ( VB kadar genis arsivi yok )
phpbb kullandim kullanimi cok basit admin paneli bir okadar eglenceli.. Gel gelelim oda ayni sıkıntı :) adam gibi eklentisi yok .
Haci Demek istedigim VB üstte yazdigim gibi kullanirsan saglam bir hosting bulursan yabancilardan. Yaslan geriye bak keyfine .. -
sağolun arkadaşlar biraz araştırma yaptım cpu konusunda felan zorluklar şunlar bunlar derken smf en temizi görünüyor.