En Sağlam Vip Arşivi Nerede?
-
Selamlar, depodepo/indirgani/tektık vs bir siteden vip almayı düşünüyorum. Denedikleriniz arasından memnun kalıp kalmadıklarınız ve arşiv boyutları/hız vs belirtebilirmisiniz?
Üyeliği devam eden varsa denemem için verebilirse çok çok minnettar kalırım ayrıca :)
-
ne para verecen hacı. Bul bi torrentleech davetiyesi yanına bide turktrackerlarından bul (leechturk önerebilirim. 480p kalitesinde ripleme yapıyorlar.) sömür dur.
-
teklink keyfini hiç yaşayamadım ben denemek istiyorum ya :)
-
torrentte teklink :D istedigin zaman durdur geri başlat kaldıgın yerden devam et.
-
hacı depodepo deniyor ama bilmiyorum genede :)
-
en saglam arşiv depodepo da 100tb
ancak son günlerde (özellikle rapid linklerin kalmasından sonra)
yeni filmler normalde ilk vip e atılırken bazıları vip e atılmıyor ,bıraktım hotfile netload ı zamunda bitturk ve arena tr kullanıyorum
güncel herşeyi son hız çekiyorum
-
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------
torrentte teklink :D istedigin zaman durdur geri başlat kaldıgın yerden devam et.
-----------------------------yıllardık bıktım ondan ben ya :D reseed istyoz falan :D salla
-
bitturk hayatta kullanmam. bi girion zart diye 2 pencere birden açılıyor reklam. amk.
leechturk derim başka bişe demem. (adamların kadrosu güzzel riplerde iyi iş çıkarıyorlar.)
arena desen blurayriple ünlendi. oda bir sunumu alıp ses ekleyip sunması başka bişe degil. sesi bende eklerim.
:D ee oraya verecegin parayla al bi torrentten vip üyelik seed etme ne fark etti.
-
Depo iyidir hemen hemen tüm sitelerin vip'leri var ama depo'nun üzerine tanımam :)

-
denemem için kısa bi sürelik hesap verebilecek var mı*
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
denemem için kısa bi sürelik hesap verebilecek var mı*
-----------------------------depodepo da hesap paylaşımında hesap nanay hocam :D